Mental trening og coaching

Nedenfor finner du en oversikt med metoder som brukes ved mental trening og coaching.

På behandlerlisten vil du både finne utøvere som har utdanning innen ett bestemt felt og dem med bred bakgrunn.
Hver behandler, terapeut, coach har egen profilside med opplysning om sin bakgrunn og erfaring.

Foto:Shutterstock. FINN BEHANDLER - Behandler.no

Coaching er et samlebegrep for en rekke teknikker og metoder som gjør klienten i stand til å oppnå fremgang og resultater. Personlig coaching, Helsecoaching, Ledercoaching, Karrierecoaching/ Karriereveiledning, Idrettscoaching.
Les mer >>

Ved å anerkjenne alle følelser, vil man kunne bygge selvfølelse og skape et godt liv for seg selv. Vonde erfaringer og såre følelser med rot i barndommen kan bearbeides.
Les mer >>

Hypnose er en metode for å sette et menneske i en tilstand som kjennetegnes av endret oppmerksomhet og bevissthet. Metoden kalles også hypnoterapi.
Les mer >>

Kognitiv terapi er en form for psykoterapi, satt sammen av ulike teknikker. Endring av dysfunksjonelle tankemønstre og tilhørende adferd er sentralt i arbeidet.
Les mer >>

Lightning Process, LP er et mentalt treningsprogram hvor man bruker ulike teknikker for å hjelpe fysiske og psykiske plager og lidelser ved å bryte gamle mønstre.
Les mer >>

Lydterapi handler om å lytte til musikk eller lyden fra et instrument. Behandlingsmetoden innebærer gjerne at spesielt tilpassede harmoniske lyder rettes mot problemområder.
Les mer >>

Mindfulness based stress reduction (MBSR) – en form for meditasjon, som blant annet brukes i oppmerksomhetstrening og stressmestring.
Les mer >>

Nevrofeedback, eller Biofeedback er treningsmetoder der hjerneaktivitet og kroppsfunksjoner måles, og man trenes opp til å konrollere dem.
Les mer >>

NLP

NLP – Neuro Lingvistisk Programmering er en adferdsmodell som inneholder en rekke ferdigheter og teknikker. Metoden er særlig kjent som redskap i coaching og psykoterapi.
Les mer >>

En psykolog undersøker og behandler menneskers adferd og mentale prosesser. Samtale mest brukt i behandling, men også andre metoder kan inngå.
Les mer >>

I Tomatismetoden benytter lydstimulans og målsettingen er at man skal bli i stand til å utnytte hjernens kapasitet til å lære – få bedre konsentrasjon og hukommelse.
Les mer >>

Aktuelle behandlere

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.