Hvordan få konsultasjon

Besøk på Klinikk, Videokonsultasjon, Hastetime

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling, Kurs / foredrag, Bedriftsavtale

Har erfaring med

Jeg har 25+ års erfaring som mellomleder, prosjektleder og team-leder i museumssektoren. For en tid tilbake hoppet jeg av "offentlig ansatt"-karusellen, og jobber som coach / akkreditert gestaltcoach, konsulent og prosessfasilitator, og som gestaltterapeut (gestaltpsykoterapeut) under utdanning. Jeg blir uteksaminert terapeut juni 2025. Frem til da har jeg (obligatorisk) praksis som gestaltterapeut - og kan ta i mot klienter til redusert pris frem til uteksaminering. Gjennom denne tiden får jeg jevnlig profesjonell veiledning ved Norsk gestaltinstitutt høyskole.

Jeg brenner for den gode samtalen og motiveres av menneskemøter. Jeg ser verdien i deg, også når du ikke ser den selv. I coaching-/terapi-rommet ønsker jeg å legge til rette for en trygg, raus, kreativt og konstruktiv "arbeidsrelasjon" mellom deg og meg. Jeg jobber med varme, forståelse og empati, og ser deg der du ER - det er der vi begynner - i det som er HER og NÅ - vi kan ikke være noe annet sted enn dét!

Temaer som jeg har både egenerfaring med og kompetanse på er bl.a. utbrenthet, medavhengighet og overgangsalder. Med medavhengighet mener jeg å ha vokst opp i en familiesituasjon som var preget rus- eller alkoholmisbruk, psykisk sykdom, kriminalitet, psykisk eller fysisk mishandling, traumer, ekstrem religiøsitet (sekt/tvang osv), krangling og konflikt, dramatiske samlivsbrudd, mentalt/emosjonelt fraværende foreldre/foresatte, mye flytting m.m. Slike forhold påvirker oss sterkt, og bidrar til at vi tilpasser oss på måter som var hensiktsmessige for å beskytte oss selv da vi var barn, tenåringer og unge voksne, men som ikke nødvendigvis tjener oss når vi skal leve våre egne selvstendige liv, med partner, barn, kolleger og andre voksenrelasjoner. Da fungerer ikke de gamle automatiserte strategiene lenger, og vi må finne en ny vei. Dette kan være skummelt, og jeg går veien sammen med deg. Sammen kan vi undersøke hvordan du kan bli trygg nok til å dyppe tåa i noe nytt, og gradvis bli så trygg der at du etterhvert kan "gå uti med begge beina" - for å bruke et bilde på det.

Som coach/terapeut møter jeg deg med hele meg, med trygghet og varme. Jeg er opptatt av hva du står i, hvordan livet er for deg akkurat nå, og ønsker å se på det sammen med deg. Jeg kan bidra til at du ser situasjonen din klarere, og dermed kan velge hvor og hvordan du vil fortsette herfra.

Utdannelse, kurs, erfaring

Coaching og Veiledning fra OsloMet 60 stp
Gestaltcoaching 60 stp
Gestaltterapi 120 stp (under utdanning, uteksamineres vår 2025)
Instruktør i Tai Chi Kineo

Medlemskap

GPO - Gestaltpraktiserende i Organisasjoner
NGF - Norsk Gestaltterapeut Forening

Andre opplysninger

Åpningstidene er veiledende, du finner lenke til timebooking på min nettside (link øverst i profilen).

Stengt
Åpningstider i dag: 09:00 - 17:00 Åpne/Lukk ukeplanen
 • Mandag

  09:00 - 17:00

 • Tirsdag

  09:00 - 17:00

 • Onsdag

  09:00 - 17:00

 • Torsdag

  Kun etter avtale

 • Fredag

  Kun etter avtale

 • Lørdag

  Stengt

 • Søndag

  Stengt

 • 21. mai 2024 05:30 lokal tid

Sted
Kontaktinfo
 • Bedrift
  Halaas Coaching og Terapi
 • Telefon
  90415475
 • Epost
  post@kristinhalaas.no
 • Besøksadresse
  Bygdøy alle 21
 • Postnummer
  0262
 • Sted
  Oslo
Send en melding/forespørsel til behandleren

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.