Mor og barn

Nedenfor finner du en oversikt med behandlingsmetoder, veiledning og trening som brukes ved svangerskap, fødsel, barsel og perioder med småbarn.

behandlerlisten vil du både finne utøvere som har utdanning innen ett bestemt felt og dem med bred bakgrunn.
Hver behandler, terapeut, coach har egen profilside med opplysning om sin bakgrunn og erfaring.

Foto:Shutterstock. FINN BEHANDLER - Behandler.no

Akupressur er basert på samme filosofi som akupunktur men istedet for nåler bruker man fingertrykk eller press med gjenstand.Akupressur brukes i forbindelse med kvinnesykdommer, fødsel, ved kvalme mv.
Les mer >>

Akupunktur består i å stikke tynne nåler gjennom huden på bestemte steder på kroppen for å forebygge eller behandle sykdom og for å bedøve eller lindre smerte. Akupunktur brukes i forbindelse med kvinnesykdommer, fødsel, ved kvalme mv.
Les mer >>

Babymassasje, eller spedbarnsmassasje er ikke nødvendigvis en behandling, men en stund med avslapping og velbehag. Samtidig kan massasjen ha en terapeutisk effekt.
Les mer >>

En doula er en person som er støttende tilstede for kvinnen og hennes partner gjennom graviditet og fødsel. En doula har en omsorgsrolle overfor fødekvinnen og er tilstede gjennom hele fødselen.
Les mer >>

Ved å anerkjenne alle følelser, vil man kunne bygge selvfølelse og skape et godt liv for seg selv. Vonde erfaringer og såre følelser med rot i barndommen kan bearbeides.
«EQ-barnehage», eget program for barnehager.
Les mer >>

I Hydroterapi, eller vannterapi brukes vann på forskjellige måter, blant annet ved rier/veer og fødselssmerter, samt for muskelspenninger, muskelkramper og stølhet, hudproblemer, reumatiske lidelser mv.
Les mer >>

Kinesiologi er en metode for diagnose og behandling hvor man bruker testing av muskler for å finne og rette opp ubalanser. Det er ulike retninger eller spesialområder for forskjellige formål, blant annet læringsproblemer, emosjonelle spenninger mv..
Les mer >>

Kosthold og ernæring er en vesentlig faktor for å opprettholde og gjenvinne god helse. Kosholdsveiledning gis både til ufrivillig barnløse, til gravide og iforbindelse med amming og i småbarnsfase, til hele familien.
Les mer >>

I Lysstimulering brukes både hvitt og av farget lys. Farget lysstimulering og brukes blant annet ved lese- og skrivevansker, motivasjon- og konsentrasjonsproblemer.
Les mer >>

Nevrorefleksologi er en manuell behandlingsform der man stimulerer punkter på kroppen for å påvirke nervebanene, med hensikt å fjerne årsaken til problemer og plager.
Les mer >>

Metoden benytter lydstimulans og målsettingen er at man skal bli i stand til å utnytte hjernens kapasitet til å lære – få bedre konsentrasjon og hukommelse.
Les mer >>

Yoga er en aktivitet som kombinerer fysisk bevegelse med avspenningsteknikker. Yoga brukes som en treningsform og som en behandlingsmetode. Det finnes egne programmer for gravide og barsel.
Les mer >>

Aktuelle behandlere

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.