Muskler og ledd

Nedenfor finner du en oversikt med behandlingsmetoder som brukes ved problemer med muskler og ledd/skjelett.

behandlerlisten vil du både finne utøvere som har bakgrunn innen ett bestemt felt og dem med bred bakgrunn.
Hver behandler, terapeut, coach har egen profilside med opplysning om sin bakgrunn og erfaring.

Akupunktur består i å stikke tynne nåler gjennom huden på bestemte steder på kroppen for å forebygge eller behandle sykdom og for å bedøve eller lindre smerte.
Les mer >>

En læringsprosess for å oppnå gode og balanserte kroppsbevegelser. Teknikken brukes først og fremst som forebyggende tiltak.
Les mer >>

Bowen er en massasjelignende behandling. Den skal gi kroppen informasjon den trenger for å finne tilbake til optimal helsetilstand.
Les mer >>

Buqi er et energibasert healing- og behandlingssystem som er blitt utviklet fra blant annet TCM- Tradisjonell kinesisk medisin og Taijiquan trening.
Les mer >>

Behandling av skader og lidelser, som går ut på at man påvirker kroppens funksjoner med impulser som sendes ut fra et apparat.
Les mer >>

Feldenkrais består av bevegelsesøvelser og fungerer mest som en læringsprosess. Målet er en kropp som beveger på en måte som gir maksimal effekt.
Les mer >>

En fysioterapeut arbeider med kropp og bevegelse ved å behandle og forebygge sykdom og skade. Behandling består av forskjellige metoder og øvelser, samt veiledning.
Les mer >>

Hydroterapi, eller behandling med vann består av flere ulike metoder, med vann som utgangspunkt.
Les mer >>

En manuell behandlingsmetode, som først og fremst skal gjenopprette og vedlikeholde funksjonen i muskel- og skjelettsystemet.
Les mer >>

Behandling med laser brukes blant annet ved muskel og vevskader. Laserterapi er konsentrert energi hvor laserlyset trenger dypt ned i vevet, helt inn til den enkelte celle.
Les mer >>

Magnetterapi skal øke tilførselen av blod til karene og forbedre kroppens nerveutvikling. Behandling brukes også for å justere kroppen, fysisk.
Les mer >>

Manipulasjon av kroppens mykvev, muskler og bindevev. Det finnes mange forskjellige former for massasje, tilpasset ulike behov.
Les mer >>

Myopraktikk er en manuell, helhetlig muskelbehandling, utviklet i Norge. Behandlingen retter seg mot å gjenopprette normal funksjon, rehabilitere muskler og å lindre smerte.
Les mer >>

Naprapati er en manuell behandlingsform som brukes for å normalisere problemer i ledd og muskler ved manipulasjon, massasje mv.
Les mer >>

Nevrorefleksologi er en manuell behandlingsform der man stimulerer punkter på kroppen for å påvirke nervebanene, med hensikt å fjerne årsaken til problemer og plager.
Les mer >>

Osteopati er en manuell behandlingsmetode, som består blant annet av ulike massasje- og manipulasjonsteknikker. Metoden skal normalisere bevegelses- og funksjonsforstyrrelser.
Les mer >>

Aktuelle behandlere

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.