Copyright - Opphavsrett

Alternativopplysningen DA har copyright på informasjonen på internettstedet:

www.behandler.no

Du kan ta ett stk kopi/utskrift til eget ikke-kommersielle bruk. For benyttelse av informasjon i tekster og andre skriftlige medier (aviser, blader/magasiner), gjelder alminnelig rutine, dvs. man kan gjengi to-tre setninger med referanse til Behandler.no, evt. forfatter og lenke til nettsiden innholdet er hentet fra. Vedvarende bruk er ikke tillatt til bokverk, internett eller andre elektroniske media uten etter avtale.

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med Alternativ Opplysningen DA (utgiver) er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Utnyttelse i strid med lov eller avtale vil bli påtalt og kan medføre erstatningsansvar.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og videreformidling av innhold på Alternativ Opplysningen sine nettsteder er ulovlig. Overtredelse av dette vil bli påtalt.

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.