Rehabilitering

Nedenfor finner du en oversikt med metoder som brukes ved rehabilitering. Rehabilitering kan foregå hos behandler, i gruppe eller ved sentre for rehabilitering og retreat.

behandlerlisten vil du både finne utøvere som har utdanning innen ett bestemt felt og dem med bred bakgrunn.
Hver behandler, terapeut, coach har egen profilside med opplysning om sin bakgrunn og erfaring.

Foto:Shutterstock. FINN BEHANDLER - Behandler.no

En fysioterapeut arbeider med kropp og bevegelse ved å behandle sykdom og skade, samt opptrening etter sykdom og skade. Behandling består av forskjellige metoder og øvelser, samt veiledning
Les mer >>

Coaching er et samlebegrep for en rekke teknikker og metoder som gjør klienten i stand til å oppnå fremgang og resultater. Helsecoaching er en egen profesjon.
Les mer >>

Kostholdsveiledning brukes ofte i forbindelse med rehabilitering. Maten vi spiser er avgjørende for god helse og kan være avgjørende i en periode med tilfriskning.
Les mer >>

Manipulasjon av kroppens mykvev, muskler og bindevev. Det finnes mange forskjellige former for massasje, tilpasset ulike behov, og kan tilpasses rehabilitering.
Les mer >>

Mindfulness er en form for meditasjon og brukes i oppmerksomhetstrening og stressmestring. Metoden brukes både til selvhjelp og som et verktøy innen psykoterapi.
Les mer >>

Musikkterapi benyttes både i behandling og rehabilitering. I arbeidet kan det inngå lytting eller utøving av musikk, enten ved bruk av instrument eller vokalt.
Les mer >>

En manuell behandlingsform som brukes for å normalisere kroppslige problemer.Naprapatien behandler spesielt lidelser i rygg og nakke, sener og muskler.
Les mer >>

Osteopati brukes blant annet ved belastningslidelser, rehabilitering etter sykdom, ved idrettskader og ved rygg- og nakkeplager.
Les mer >>

Aktuelle behandlere

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.