Innleggsside

jul 10
Norske forskere undersøker psykisk helse og alternativ behandling

Psykiske plager og lidelser har blitt en folkesykdom, og køen til hjelp er lang. Nå skal bruk av alternativ behandling ved psykiske helseplager utforskes.

jul 01
Jubileumskonferanse om helhetlig helse

Forlaget Lille Måne feirer 20 år og markerer dette i stor stil på årets helhetsmedisinske høstkonferanse. Vi snakker helsefestival!

feb 23
Massasje som medisin

En massasje kan være den beste behandling ved både fysiske og psykiske helseutfordringer. Effekten er dokumentert for en rekke sykdomstilstander.

feb 03
Tolkning av ansiktet gir bedre forståelse

Tolkning av kroppsspråk, særlig øyne og ansiktsuttrykk, ligger instinktivt i oss. Vi blir født med en iboende egenskap til å gjenkjenne og lese ansikter.

jan 11
Hva skjedde med homeopatien i Norge?

I Europa og verden forøvrig, benyttes homeopati med den største selvfølge. Og pasientene rapporterer at de får god hjelp for sine plager og problemer. Sånn pleide det også å være i Norge.

jan 09
Dine helsemål for 2024

Et nytt år er en god anledning til å stoppe opp og spørre seg om det er behov for å gjøre justeringer. Vi viser veier til et godt liv i et helhetlig helseperspektiv.

jan 04
Greier du å kjenne etter? Slik trener du opp intuisjonen.

- Slik trener vi opp intuisjonen vår. En stor del av intuisjonen handler om å være i stand til å fange opp og bearbeide intuitive inntrykk.

des 05
Sykefraværet går ned med massasje

Massasje på arbeidsplassen er et populært tilbud, og utøvere opplever en reduksjon av sykefravær. Men hva sier bedriftsledere og ansatte? Nå skal effekten tallfestes.

okt 17
Ny doktorgrad: Barn med kreft får hjelp med komplementær behandling

Å få kreft handler om mer enn overlevelse. En norsk doktoravhandling viser at støttende behandlingsformer kan redusere helseplager for barn.

sep 28
Du blir ikke utbrent «bare» av å jobbe for mye

Dessverre er det en vanlig misforståelse at utbrenthet kun er arbeidsrelatert. Faren ved å begrense årsaken til utbrenthet på den måten, er at utbrente ikke får riktig behandling, oppfølging og selv-forståelse.

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.