Annonsørinnhold

Helhetsmedisinske høstkonferanse Lille Måne

Jubileumskonferanse om helhetlig helse

Forlaget Lille Måne feirer 20 år og markerer dette i stor stil på årets helhetsmedisinske høstkonferanse. Vi snakker helsefestival!

 

Alle som her opptatt av helse i et helhetlig perspektiv er velkommen til å delta på konferansen i Drammen, oktober 2024. Hit kommer det kunnskapsrike foredragsholdere, og på programmet er det også et bredt spekter av aktiviteter. Enten du jobber med helse, står selv i en utfordrende helsesituasjon – eller generelt er opptatt av å ta godt vare på hele deg, så er dette en helg for inspirasjon, opplevelser og menneskemøter.

--- Annonse ---
Hvor sunn er din bakterieflora?

Forlaget Lille Måne er spesielt kjent for å gi ut bøker om helse og kosthold, og for å arrangere små og store konferanser over hele landet. Forlaget ble etablert i 2004 av Jan Mesicek, som allerede den gang hadde bred erfaring fra media og forlagsbransjen. Med Lille Måne traff han et behov i befolkningen, og har markert seg som en betydelig aktør, både med bokutgivelser og konferanser. Høstkonferansen arrangeres i samarbeid med Foreningen Kostreform.

– I år fornyer vi konseptet. «Den helhetsmedisinske høstkonferansen» byr på mat og helse, helhetsmedisin og nye oppdagelser. Det blir en helg med god mat, lærerike og inspirerende foredrag samt et bredt spekter av aktiviteter som meditasjon, badstue med elvebad og byvandring med guide, forteller Jan Mesicek.

Jan Mesicek, Lille Måne
Jan Mesicek etablerte Forlaget Lille Måne i 2004. Foto: Pia Bråthe

I tillegg til tyve foredrag, fordelt på to saler, vil man møte utstillere med nye helseprodukter, smaks- og produktprøver. Det vi også være et behandlingsrom med demonstrasjon av soneterapi, massasje, ansiktsbehandling og kopping fra studenter.

På plakaten finner man navn som Joakim Øien Iversen, stoffskiftelege, Lise Askvik, journalist og forfatter, Trine Berge, livsstilscoach, Lars Magne Sunnanå, gravejournalist, Margit Vea, forfatter og blogger om naturlig mat, Jens Veiersted, ernæringsterapeut og lærer ved Tunsberg Medisinske Skole, Trine Bauer Opstad, seniorforsker ved UiO.


– Du vil blant annet lære hvordan stå i utfordrende helse prosesser, hvordan CBD kan brukes mot søvnløshet og smerter, hvordan bruker urter, sopp og medisinske planter i hverdagen, hvordan lykkes i kommunikasjonen med din helsebehandler – eller din pasient, og hvordan utsette aldringsprosesser.
Bli med på en en innholdsrik helg med god mat, lærerike og inspirerende foredrag samt et bredt spekter av aktiviteter, inviterer jubilanten Jan Mesicek og Lille Måne.

Den helhetsmedisinske høstkonferansen

NÅR: 26. – 27. oktober 2024
HVOR: Quality River Station Drammen, Dr. Hansteins gate 7, 3044 Drammen

For spørsmål om konferansen:
Jan Mesicek, arrangør tlf. 93009922
Lille Måne

 

På konferansen vil du også møte medarbeidere fra Behandler.no
– Hvis du søker helsehjelp eller kurs/utdanning innen helhetlig helse, kan vi guide deg.
– Hvis du er utøver eller kursarrangør/skole kan vi hjelp deg med markedsføring.

Annonse behandlerlisten
Når du har plager og problemer - FINN BEHANDLER, TERAPEUT, COACH
Aktuelle behandlere
Aktivitetskalender
Flere artikler
Aktuelle behandlere
Søk i hele behandlerlisten

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.