Hud og hår

Nedenfor finner du en oversikt med metoder for hudpleie og hårpleie.

behandlerlisten vil du både finne utøvere som har utdanning innen ett bestemt felt og dem med bred bakgrunn.
Hver behandler, terapeut, coach har egen profilside med opplysning om sin bakgrunn og erfaring.

Foto:Shutterstock. Finn behandler på BEHANDLERLISTEN - Behandler.no

Akupunktur består i å stikke tynne nåler gjennom huden, vanligvis for å forebygge eller behandle sykdom og for å lindre smerte. Kosmetisk akupunktur brukes for å redusere rynker og stramme opp huden.
Les mer >>

Behandling med bruk av eteriske oljer, ofte kombinert med massasje. Aromaterapi blir blant annet brukt ved hudproblemer.
Les mer >>

Facial Harmony består av en lett ansiktsmassasje som skal balansere kroppens energibaner, muskler og hud slik at den fungerer optimalt.
Les mer >>

I Hydroterapi, eller vannterapi brukes vann på forskjellige måter i behandling. Brukes blant annet ved hudsykdommer, følsom hud og uren hud, kløe, eksem og psoriasis.
Les mer >>

Kopping, også kalt vakumbehandling er en dyptgående form for massasje, hvor man bruker kopper mot huden for å skape et vakum og øke blodsirkulasjonen. Brukes også som ansiktsbehandling.
Les mer >>

Innen massasje finnes det en rekke ulike systemer og teknikker basert på forskjellige teorier og kulturer. Enkelte av disse er rettet mot hudproblemer, som for eksempel aromamassasje, ayurvedisk massasje, ansiktsmassasje, mv.
Les mer >>

Otopati – eller Ørelysbehandling er en gammel folkemedisinsk tradisjon. Metoden renser øregangene ved hjelp av et spesielt rør, som tennes på.
Les mer >>

Aktuelle behandlere

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.