Om utdanningen

Kranioakral utdanningen er en dyptgående modul basert utdanning over 2 år på deltid, med 9 moduler på 4 dager hver. Hele utdanning er lagt opp som en personlig reise og helbredelses prosess med mål om at du skal finne den mest autentiske utgaven av deg selv i prosessen.

 • Norge, Oslo
 • Sverige (fra 2023)
 • Bergen (fra 2023)

Utdanningen baserer seg på kraniosakralt arbeide, som er en naturlig og helhetlig helbredelses tradisjon som strekker seg tilbake mange tusen år. Vi finner spor av denne type arbeide i ur-tradisjoner over hele kloden.

På begynnelsen av 1900 tallet ble modaliteten satt sammen til et moderne helhetlig system av det bioenergetiske geniet og visjonæren Willian Garner Sutherland. Senere har det oppstått flere ulike kraniosakral rettinger ut fra hans elever og deres elever igjen. Ved vårt akademi omfavner vi alle rettingene.

I kraniosakralt arbeide lytter vi dypt til sjelens rytmer, beveger energi og ånd, gjør små justeringer i beinstrukturen. Vi jobber direkte med cerebrospinal vesken, sentralnervesystemet, membraner, muskler og bindevev, og samhandler med kroppens egen intelligens, med intensjon om personlig vekst, å for å bringe kropp, sinn og sjel tilbake til god helse og balanse.

Ved vårt akademi har vi en sjamanistisk grunnfilosofi, hvor kontakt med indre og ytre natur er det fundamentale. I løpet av utdanningen lærer du i tillegg til kraniosakrale teknikker, sjamanistisk arbeide og grunnfilosofi, sensitiv berøring, kunsten å lytte, å lese menneskers kropp, energifelt og psyke, utvikle din egen sensitivitet og intuitive evner.

Vi jobber med å utvikle robusthet, finne indre styrke, glede, stillhet og dyp ro gjennom berøring, meditasjons praksis, pust, yoga og andre praksiser som bringer kontakt med din sjels potensiale.

Alle modulene inneholder av en balansert blanding av teori, med anatomi og filosofi, demonstasjoner, øvelse og praksis 1:1 og i grupper.

Hver morgen starter vi med meditasjons praksis og delinger i sirkel før vi går over på teori undervisning eller praktiske øvelser.

Nøkkelinformasjon
 • Skole - Arrangør:
  Vaajma Academy
 • Sted/steder:
  Oslo, Bergen, Sverige
 • Type studie:
  Deltidsstudie, Samlingsbasert
 • Oppstart:
  Oslo Modul 1: 21-25.September 2023 (Studiene har vært fulltegnet de siste årene så det er lurt å melde seg på i god tid). Sverige (fra 2023) Bergen (fra 2023)
 • Varighet:
  2 år på deltid.
 • Pris:
  kr 48 000,-
 • Detaljer om studieavgift:
  Delbetaling totalt kr 52.000,-
Adresse
Professor Dahls gate 30
0260 OSLO
Adresse på kart
Undervisningstid

Torsdager 10.00 - 17.00
Fredager, lørdager og søndag 10.00 -19.00

Studiematriell

Pensum bøker kun på engelsk.
Vi bruker bøkerne: "Heart of listening" Vol. 1 and 2 av Hugh Milne og "Craniosacral Chi Kung: Integrating Body and Emotion in the Cosmic Flow" av Mantak Chia and Joyce Thom. ​ Samt "BodyMind" av Ken Dychtwald.

Eksamen - Sertifisering

Må du ta eksamen?
Nei. Vi tilbyr to forskjellige utdannings forløp

​Personlig forløp; For deg som tar utdanningen først og fremst for egen utvikling.

For å jobbe med seg, og for å erverve en dypere forståelse for seg selv og livet. Hvis du velger å bli med på reisen først og fremst for din egen del, så trenger du ikke å øve på klienter mellom samlingene og det er ingen eksamen.

Om skolen - arrangøren

Akademiet ble grunnlagt av Kjetil Kvalvik (45) etter at han opplevde en spontan oppvåkning som endret livet hans radikalt, hvor han fikk kontakt med sitt potensiale og forsto sin livsvei. Kjetil har jobbet som livsveileder, mentor, lærer, terapeut og healer i mer enn 16 år og har over 10.000 timer praktisk erfaring med klienter og studenter. Han har utviklet en helt unik behandlings- og coaching metode basert på hans erfaringer og kunnskap om hvordan mennesket er satt sammen og fungerer.

Kjetil har reist verden rundt og både studert flere forskjellige åndelige tradisjoner og er inspirert både av blant annet budhismen, den yogiske filosofien og forskjellige urfolks tradisjoner. Han har holdt forskjellige workshops, kurs og utdanninger internasjonalt i mange år innen terapi, veiledning og spiritualitet. Han er anerkjent av sin familie og eldre innen den samiske tradisjonen som tradisjonsbærer og fornyer.

Kjetil har en sterk drivkraft og brenner for å løfte helhetlig livsstil og urfolks medisinen tilbake inn i det moderne samfunnet.

 

I dag er akademiet en av Skandinavias største skoler innen Kraniosakralt arbeide. Vi tilbyr et sterkt fagmiljø og lærer team, og vi har til en hver tid vi mellom 30-50 studenter som studerer hos oss. Vi driver en studentklinikk som et lavterkel tilbud hvor våre studenter kan komme å praktisere og dele erfaringer, og hvor andre somer nyskjerrig på vårt tilbud kan komme å motta behandling. Vi tilbyr mentorship programmer og selvutviklings programmer for elevene våre slik at de kan utvikle sin faglige, personlige og spirituelle egenskaper i trygge og profesjonelle omgivelser.

Velkommen!

Kontaktinformasjon
 • Skole - Arrangør
  Vaajma Academy
 • Kontaktperson
  Kjetil Kvalvik
 • Telefon
  979 45 223
 • Epost adresse
  academy@vaajma.no
Send melding/forespørsel

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.