Type aktivitet:

Nettbasert

Beskrivelse

Med fokus på hvordan ernæring påvirker trening og prestasjon
 
Ønsker du å optimalisere treningen og kostholdet til andre slik at de får bedre treningsresultater, kroppssammensetning og viktigst av alt, god helse og en funksjonell kropp?

Da er dette studiet for deg!

Målgruppen er deg som ønsker å veilede andre i trening og kosthold.

Studiet passer også godt for deg som allerede kan mye om trening og kosthold, men som ønsker en faglig oppdatering. Dette kan være:

Personlig trenere (PT)
Kostholdsveiledere
Ernæringsterapeuter
Trenere i masseidrett og toppidrett
Fysioterapeuter, naprapater, osteopater
I løpet av studiet vil du lære om hvordan ernæring og trening henger sammen og forsterker effekten av hverandre. Du vil også lære mye om viktigheten av god søvn, i tillegg til aktiv restitusjon, prestasjonsfremmende kosttilskudd og hvordan bruke ulike apparater for å måle kroppssammensetning og treningsresultater.

For optimale treningsresultater handler det om å trene og spise etter hva vi evolusjonært er tilpasset. Dette gjelder også søvn. God søvn er nemlig så mye mer enn bare selve søvnen. 

Gjennom Treningsveileder har du en unik mulighet til å hjelpe og motivere dine klienter med spesialtilpassede opplegg på et høyt faglig dokumentert nivå. Motivasjon og trygghet er viktig for dem som skal legge om livsstilen på alle plan. Studiet gir deg inngående kunnskap om de ulike temaene, som vil hjelpe deg å skape trygghet, motivasjon og gjennomføringskraft.

Det er et økende fokus på trening og fysisk aktivitet både fra myndighetene og folk flest. Vi ønsker å utdanne studenter som kan dekke et økende behov for vitenskapelig basert kompetanse rundt de fleste aspekter av trening og fysisk aktivitet.

Etter ferdig og bestått studium får du vitnemål med tittelen "Treningsveileder TMS". 

Sted - Adresse
 • Sted/Lokaler:
  Nettbasert
 • Gateadresse:
  Farmannsveien 18-22
 • Postnummer:
  3111
 • Poststed:
  TØNSBERG
Kart - Veibeskrivelse
Pris

Kr. 12800

Arrangør

Tunsberg Medisinske Skole

Telefon

33611090

Epostadresse

post@tunmed.no

Send melding

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.