Hvordan få konsultasjon

Besøk på Klinikk, Telefonkonsultasjon, Videokonsultasjon

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling

Utdannelse, kurs, erfaring

Jeg er utdannet pedagog/førskolelærer, EQ-terapeut fra EQ Institute. Har kurs i Healing, klarsyn og mediumskap fra Norsk Spirituelt Akademi, der Kim Are Stende har vært min hovedlærer. VEKS-kurs tok jeg på Tunsberg Medisinske Fagskole (Vitenskap, Etikk, kommunikasjon og Samfunn) for terapauter. Er fra tidligere også utdannet markedsøkonom og har en rekke mindre kurs innenfor det alternative over mange år.

Medlemskap

Er medlem i Norsk EQ-terapeut forening og Det norske Healerforbund

Andre opplysninger

Jeg er opptatt av å være en varm og støttende ressurs for deg, med mål om at du skal få det bedre, uavhengig av metode. Kanskje ønsker du kun en metode, kanskje flere. Hva som passer best for deg finner vi ut sammen. Det er svært viktig for meg at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og jeg har selvsagt taushetsplikt og har tegnet ansvarsforsikring.

EQ-terapi er en hjertevarm og støttende terapiform som styrker din selvfølelse gjennom at du tillater deg å kjenne på og anerkjenner alle følelser - og deg selv for den du er. Du får også verktøy til å skape indre ro gjennom positiv indre dialog. Når du bygger en sunn og god relasjon til deg selv vil dette også påvirke din relasjon til andre på en positiv måte.

Mitt møte med EQ-terapien har utgjort en betydningsfull og dyp personlig utviklingsreise for meg. Utdanningens fokus på prosess har vært sentralt. Som dedikert EQ-terapeut ønsker jeg å ledsage deg på din individuelle reise. Gjennom EQ-terapi kan vi sammen utforske og transformere din livshistorie, utfordre etablerte sannheter og slik at du står støtt i deg selv med økt grad av indre harmoni.

Som healer bruker jeg i stor grad min egen stemme som healingredskap. Evnen til å gi healing gjennom stemmen opplevde jeg ble "gitt" meg inne i kongekammeret i Keopspyramiden i 1999. Det kjentes som om noen tok over kontrollen på mine stemmebånd og sang gjennom meg. Dette var en meget sterk opplevelse. I dag vil jeg si at jeg delvis jobber intuitivt, delvis kanaliserer healende lyd i kombinasjon med energihealing. Healingen foregår her via bruk av min stemme gjennom toning og overtoning, samt ulike lyder som mine klienter så langt har opplevd at treffer dem på et dypt nivå. I tillegg bruker jeg mine varme hender til å kanalisere healingenergien. Det kan også komme beskjeder fra åndeverden under behandlingen. Dersom den som kommer er åpen for selv å sette lyd på følelser som kommer til overflaten er det bare fint, men ikke et krav. De som ønsker bruker da sin egen stemme under behandlingen som en vei inn til underbevistheten, og jeg støtter med toning, overtoner og healing, evt. elementer fra EQ-terapi.

Jeg tilbyr også lett transehealing og fjernhealing.

Både EQ-terapi og lydhealing hver for seg kan være kraftfulle verktøy i din helingsprosess, men kombinert har jeg erfart at prosessen kan gå både dypere og raskere. Det kan gjøre det lettere å komme i kontakt med det som trenger å bearbeides, da både EQ-terapi og healing jobber via kroppen og følelsene dine, men på ulike måter.

Mandager og Torsdager tilbyr jeg terapi og healing i mitt lokale på Sjøholmen Kulturhus.
Tirsdag, onsdag og fredag er jeg kun tilgjengelig online eller på telefon etter avtale.

Kun etter avtale
Åpningstider i dag: Kun etter avtale Åpne/Lukk ukeplanen
 • Mandag

  09:00 - 18:00

 • Tirsdag

  Kun etter avtale

 • Onsdag

  Kun etter avtale

 • Torsdag

  10:00 - 19:00

 • Fredag

  Kun etter avtale

 • Lørdag

  N/A

 • Søndag

  N/A

 • 27. februar 2024 02:04 lokal tid

Sted
Kontaktinfo
 • Bedrift
  Victoria Scheel Lyd- og EQ-terapi
 • Telefon
  92482424
 • Epost
  kontakt@victoriascheel.no
 • Besøksadresse
  Sjøholmen Kulturhus, Sandviksveien 130A
 • Postnummer
  1365
 • Sted
  Blommenholm
Send en melding/forespørsel til behandleren

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.