Hvordan få konsultasjon

Besøk på Klinikk, Telefonkonsultasjon

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling

Har erfaring med

Psykiske og fysiske plager.

Jeg ønsker å hjelpe deg som sliter med stress, eller som står og stamper, og ikke klarer å komme deg videre, fordi det er noe som hindrer deg, som du ikke selv klarer å se. Jeg ønsker å hjelpe deg å se hva du virkelig ønsker, og hva som hindrer deg, og hva som skal til for at du skal få et godt og meningsfylt liv. Vi har alle svarene inni oss, så løsningen er å gå innover og finne de.
Eller deg som bare trenger en dyp avslapning, et friminutt, få lov til å være i nuet, og bare være, ikke måtte gjøre, slik at kroppen kan få roet ned, og energien kan få lov til å flyte fritt.
Jeg utfører flere forskjellige healing-teknikker, som kan hjelpe til at du skal få slappet ordentlig av, og få gitt slipp på gamle ting som har satt seg som blokkeringer, og som du ikke har nytte av lenger. Går man for lenge med slike blokkeringer, setter de seg gjerne som «vondter» i kroppen, og healing/energiarbeide er en fin måte å få løsnet dette på.
Under en healing er det selve jobben med å løsne opp og rydde ut så det blir flyt som er det viktige/essensielle.
Under en clairvoyant reading er det informasjonen som er det viktigste/essensielle.
Clairvoyant reading er en sjel til sjel-kommunikasjon, der jeg kan få opp informasjon om hva som er den virkelige årsaken til at du sliter med det du sliter med, og også få opp hva som er din beste løsning på utfordringen. Vi er alle forskjellige, og har hver vår reise gjennom livet, så det som er løsningen for den ene, er ikke nødvendigvis løsningen for den andre, selv om det tilsynelatende er samme utfordring begge står overfor. Når du har fått informasjonen om hva som er den virkelige årsaken, er det lettere for deg å gjøre noe med det. Du vil kun vise den informasjonen som du er klar for å ta tak i her og nå.
Samtidig med at informasjonen kommer, jobber jeg også her med å løsne opp og rydde ut det som står i veien for at det skal bli flyt.
Det er viktig å presisere at healing og reading ikke erstatter kvalifisert medisinsk behandling, men kan være et supplement til annen behandling.

Utdannelse, kurs, erfaring

Sertifisert Akasha-terapeut fra Akashaskolen:
3-årig deltidsutdannelse i Akasha-teknikkene som består av:
1.året er Clairvoyanceutdannelsen: Beherske intuisjon, nøytralitet, jording. Kan etter året utføre en full reading
2.året er Behandlerutdannelsen: Å nå egne mål, kommunikasjonsfag på høyskolenivå, relasjonspsykologi, stressmestring, avansert healing, spaceclearing
3.året er Terapeututdannelsen: Forstå underbevissthet og arketyper, personlighetspsykologi kommunikasjonsfaglig på høyskolenivå
Sertifisert fra og med juni 2018
VEKS-kurs: Vitenskap-etikk-kommunikasjon-samfunn
Godkjent Healer av Det Norske Healerforbundet

Medlemskap

DNH - Det Norske Healerforbundet
Registrert i "Registeret for utøvere av alternativ behandling" i Brønnøysundregistrene
Reg. Healer MDNH

Andre opplysninger

Jeg utfører flere forskjellige healing-teknikker, bl.annet pendelhealing med Quarts Krystall og frekvens-healing med stemmegafler (DNA Tuner, Angel Tuners og Sacred Solfeggio stemmegafler)

Org. nr. 925658855

Sted
Kontaktinfo
 • Bedrift
  Randis Univers
 • Telefon/SMS
  926 84 005
 • E-post
 • Besøksadresse
  Ryggeraet 49
 • Postnummer
  1580
 • Sted
  RYGGE
Send en melding/forespørsel til behandleren

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.