Hvordan få konsultasjon

Besøk på Klinikk

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling

Utdannelse, kurs, erfaring

Gestaltterapiutdanning, 4 år
Inner Life Terapiutdanning 4 år
Pedagogisk utdanning 5 år

Medlemskap

InnerLife Faglige Forbund

Andre opplysninger

Gestaltterapi bygger på en oppfatning om at økt erkjennelse om en selv skjer i øyeblikket, i situasjoner der klient og terapeut, veileder møtes. Terapeutens oppgave er å gjøre klienten bevisst på om han/hun unnviker kontakten med nået. I gestaltterapi skjer denne bevisstgjøringen gjennom eksperimenter, drømmearbeid, tegning, musikk, rollespill og samtaler.

InnerLifeTerapi
Er et norsk psykoterapeutisk konsept bestående av avspenningsmassasje, følelsesforløsende terapi og livsveiledning. Når du legger deg på benken og mottar massasje, vil terapeuten samtidig lede deg til å bli oppmerksom på og møte det som skjer i deg, slik at du får mulighet til å bearbeide og transformere blokkeringer og konflikter i deg selv.

Terapien er unik ved at vi arbeider parallelt med menneskets kropp, psyke og åndskraft. Vi er av den oppfatning at hele mennesket må med i det terapeutiske forløp for at vi skal lære å elske, tåle smerte, innrømme våre feil, lytte til intuisjonen og forme livet i tråd med det vi ønsker. Terapien hjelper deg å komme innenfor følelsene og bakenfor minnene som stenger deg ute fra ditt livsoverskudd og dine dypere livsverdier.

InnerLifeCoaching
Bidrar til å bevisstgjøre dine indre verdier og ditt livsmønster slik at du kan leve mer i pakt med deg selv.
En InnerLifeCoach har som innstilling at alle sammenhenger og svar finnes i oss, og har lært å «lese mellom linjene» de indre verdier som du ikke våger å hente frem i deg selv. Gjennom samtale, mentale øvelser, drømmearbeid og andre øvelser, får du mulighet til å bevisstgjøre deg selv.

Tantrisk massasje
Formålet med Tantrisk Massasje er å styrke opplevelsen av din erotiske livskraft på en måte som helliggjør kroppen din.
Terapien forløser fastlåste psykiske mønstre og åpner deg for friheten i ditt liv.
I Terapien kan hjelpe deg å forløse fastlåste psykiske mønstre, slik at du evner å se sammenhengen mellom en smertefull fortid og den friheten du ønsker å realisere i din nåtid. Terapi begynner alltid med en innledende massasje eller kroppshealing, slik at du kan avspenne kroppen og komme i kontakt med ditt indre. Derfra veileder jeg deg forbi de trange tankene og de vonde følelsene til å se hva du engang gav avkall på i deg selv. Det spirituelle aspektet ved terapien er nettopp muligheten til å møte de indre kvaliteter og egenskaper du engang forlot i deg selv, for å finne motet til å ta de med ut i livet ditt igjen.

Sted
Kontaktinfo
 • Bedrift
  InnerLifeSenteret
 • Telefon
  924 06 702
 • Epost
  aasmoe59@gmail.com
 • Besøksadresse
  Sagveien 28
 • Postnummer
  0459
 • Sted
  OSLO
Send en melding/forespørsel til behandleren
Sosiale media

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.