Hvordan få konsultasjon

Besøk på Klinikk

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling

Utdannelse, kurs, erfaring

Gestaltterapiutdanning, 4 år
Inner Life Terapiutdanning 4 år
Pedagogisk utdanning 5 år

Medlemskap

InnerLife Faglige Forbund

Andre opplysninger

Gestaltterapi bygger på en oppfatning om at økt erkjennelse om en selv skjer i øyeblikket, i situasjoner der klient og terapeut, veileder møtes. Terapeutens oppgave er å gjøre klienten bevisst på om han/hun unnviker kontakten med nået. I gestaltterapi skjer denne bevisstgjøringen gjennom eksperimenter, drømmearbeid, tegning, musikk, rollespill og samtaler.

InnerLifeTerapi er et norsk psykoterapeutisk konsept bestående av avspenningsmassasje, følelsesforløsende terapi og livsveiledning. Når du legger deg på benken og mottar massasje, vil terapeuten samtidig lede deg til å bli oppmerksom på og møte det som skjer i deg, slik at du får mulighet til å bearbeide og transformere blokkeringer og konflikter i deg selv.

Terapien er unik ved at vi arbeider parallelt med menneskets kropp, psyke og åndskraft. Vi er av den oppfatning at hele mennesket må med i det terapeutiske forløp for at vi skal lære å elske, tåle smerte, innrømme våre feil, lytte til intuisjonen og forme livet i tråd med det vi ønsker. Terapien hjelper deg å komme innenfor følelsene og bakenfor minnene som stenger deg ute fra ditt livsoverskudd og dine dypere livsverdier.

InnerLifeCoaching bidrar til å bevisstgjøre dine indre verdier og ditt livsmønster slik at du kan leve mer i pakt med deg selv.
En InnerLifeCoach har som innstilling at alle sammenhenger og svar finnes i oss, og har lært å «lese mellom linjene» de indre verdier som du ikke våger å hente frem i deg selv. Gjennom samtale, mentale øvelser, drømmearbeid og andre øvelser, får du mulighet til å bevisstgjøre deg selv.

Sted
Kontaktinfo
 • Bedrift
  InnerLifeSenteret
 • Telefon
  924 06 702
 • Epost
  aasmoe59@gmail.com
 • Besøksadresse
  Sagveien 28
 • Postnummer
  0459
 • Sted
  OSLO
Send en melding/forespørsel til behandleren

  Sosiale media

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.