Hvordan få konsultasjon

Besøk på Klinikk

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling

Har erfaring med

Har lang erfaring med sirkulasjons problemer som hevelse, kramper, uro, åreknuter, kalde føtter, smerter ved gange, generell nedsatt sirkulasjon.
Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke. Massasje kan øke leddmobilitet, blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev, samt bidratil fysisk og psykisk velvære. Også mange smertetilstander kan lindres ved massasje. Betennelseri senefesterer ofte forårsaket av muskelspenninger eller triggerpunkter.

For å oppnå god helse er det viktig å forstå sammenhengen og se på kroppen som en helhet. Ubalanse et sted vil fort kunne vise seg et annet sted.
Corpus Analyse pro er et diagnoseapparat som tester over 40 funksjonsgrupper og mer enn 250 parametere i kroppen. Du får et godt øyeblikksbilde av kroppens tilstand. Ved å velge riktig urtemedisin har jeg som terapeut et effektivt verktøy til å oppnå gode og varige resultater.

Lymfedrenasje - en effektiv behandling på svært mange plager. Det hjelper kroppens immunforsvar, stoffskiftet, samt hydrerer huden. God sirkulasjon er viktig for en velfungerende kropp.Tegn på nedsatt funksjon kan være tretthet, lav energi, nedstemthet, søvnproblemer, lett for å fryse, hodepine, ømhet i armer og ben, hevelser/ødemer, overvekt og redusert immunforsvar.

Utdannelse, kurs, erfaring

Massaje, meridianmassaje, lymfedrenasje : Bio medicus akademiet
Kopping, ansikt og hodebunnsmassasje : Axselsons Institute
Nlp- coach, Tankefelt terapi
Kostholdsveileder, Naturmedisinsk grunnutdanning, veks-fag : Tunsberg medisinske skole
Healer : Healer skolen Arendal
Herba Plus : Urtemedisin. Naturens apotek som er grunnbasen i både renseprosess og grunnernæring.

Medlemskap

DNH, Healerforbundet

Andre opplysninger

Jeg har jobbet som terapeut siden 1997. Helse er sammensatt, og handler om mer enn medisin, symptomer og diagnoser. Helse forutsetter en kropp og et sinn i balanse, med overskudd til å takle hverdagens utfordringer, krav og forventninger.
Helse handler om det emosjonelle, det fysiske, det mentale og det sosiale. For å ivareta alle disse sidene har jeg samlet ulike behandlingsformer under samme tak.
Hva er god helse for deg?
Vi mennesker har forskjellige behov til forskjellig tid. Spenninger kan ha satt seg i den fysiske kroppen og da vil massasje, lymfedrenasje og kopping være det som er viktig og fokusere på.
For å kunne se sammenhengen mellom helse og ernæring trenger du kanskje noen verktøy. Som Coach ønsker jeg å stille deg de spørsmål som du trenger, for at du kan få større klarhet over dine egne ressurser.
Healing betyr å gjøre hel. Energiarbeid er en metode for å hjelpe mennesker til bedre helse, ved å sanse, kjenne og se energiforstyrrelser, og åpne opp for at energi blir ledet til der det er mangel eller blokkering.
Mitt mål er at det som er god helse for deg, skal bli ivaretatt.

Stengt
Åpningstider i dag: 08:00 - 18:00 Åpne/Lukk ukeplanen
 • Mandag

  08:00 - 18:00

 • Tirsdag

  08:00 - 18:00

 • Onsdag

  08:00 - 18:00

 • Torsdag

  08:00 - 18:00

 • Fredag

  08:00 - 14:00

 • Lørdag

  Stengt

 • Søndag

  Stengt

 • 27. mai 2024 21:38 lokal tid

Sted
Kontaktinfo
 • Bedrift
  Helhetsterapi Lillestrøm as
 • Telefon
  41219135
 • Epost
  gjertrud@wintherklinikken.no
 • Besøksadresse
  Bjørnsonsgate 32
 • Postnummer
  2003
 • Sted
  Lillestrøm
Send en melding/forespørsel til behandleren
Om videoen

Lillestrøm stasjon ligger i ca 15 min gangavstand fra Lillestrøm Helse og behandlingssenter, Buss 401 stopper i storgaten, 5 min gange til senteret

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.