Om utdanningen

Fot og helseakademiet tilbyr utdanning/kurs i Hudpleie

Samlingsbasert studie over 2 semestre som følger offentlig læreplan for VG2 og VG3.

Hva lærer man:
Grunnleggende kunnskaper i dermatologi, hudens oppbygging og funksjoner så vel som en rekke hudlidelser og hudproblemer. Analyse av de forskjellige hudtyper og tilstander, arbeide med forebyggende og resultatorienterte behandlinger for å kunne ivareta klienters hudpleiebehov.

Undervisningsprogram innen avansert hudpleie er utviklet for å effektivt trene deltakerne i profesjonelle og oppdaterte teknikker innenfor moderne hudpleie.

Studiet er tilrettelagt for fremtidens krav til hudpleiere.
Vi tilbyr en kvalitetsutdanning bygget opp i moduler som gjennomføres over fem og 7 dager per samling. Det er totalt ni samlinger. Noen av delene vil inkludere en helg, resten av samlingene er mandag til fredag. Det meste av teoriundervisningen er nettbasert og gjennomføres hjemme.

I en hudpleiers hverdag benyttes avanserte produkter, apparater og spesialbehandlinger. Derfor får du hos oss grunnleggende kunnskaper i dermatologi, hudens oppbygging og funksjoner så vel som en rekke hudlidelser og hudproblemer. Du vil lære å analysere de forskjellige hudtyper og tilstander. Arbeide med forebyggende hudtilstander og resultatorienterte behandlinger for at du skal kunne ivareta dine kunders hudpleiebehov.

Nøkkelinformasjon
 • Skole - Arrangør:
  Fot og Helseakademiet
 • Sted/steder:
  Oslo
 • Type studie:
  Deltidsstudie, Samlingsbasert
 • Varighet:
  To semenstre, 9 samlinger.
 • Pris:
  Kr 79 000,-
 • Detaljer om studieavgift:
  Studiet er støttet av Lånekassen.
Adresse
Grensen 18
0159 OSLO
Adresse på kart

Grensen 18, Sentrum, 0159 Oslo, Norge

Målgruppe for utdanningen

Vår utdannelse i hudpleie passer for deg som har interesse for hud og velvære og som ønsker en spennende karriere hvor du jobber med mennesker.
Opptak:
VG1 helse- og oppvekstfag eller tilsvarende. Grunnleggende ferdigheter i bruk av PC og internett/mail er nødvendig.

Studiematriell

Vi bruker fagbøker i hudpleie undervisningen. Disse koster per i dag ca. kr 1500,-. Du må også ha uniform og gode sko til å jobbe i på skolen.

Om skolen - arrangøren

Fot & Helseakademiet startet opp i 2014 og er drevet av Margun Hodne Lyngaas og Ann Charlott Edvardsen Hodne. Begge er utrolig hengivne i jobben sin og føler hele tiden samfunnet på pulsen for å utvikle skolen deretter.

Skolen tilbyr utdanning i:
Fotterapi, Klassisk muskelmassasje, Hudpleie, Grunnmedisinske fag (anatomi osv), VEKS-fag

Kontaktinformasjon
 • Skole - Arrangør
  Fot og Helseakademiet
 • Telefon
  416 04 171
 • Epost adresse
  post@fotoghelseakademiet.no
Send melding/forespørsel