Om utdanningen

Axelsons Bodywork School tilbyr utdannelse til Yogalærer og Yin Yoga lærer

YOGALÆRER
- Utdannelse over ni måneder (8 helgesamlinger og en ukes yogaretreat).
Personlig utvikling av kropp, sinn og bevissthet.
I rollen som yogalærer skal man kunne veilede folk gjennom fysiske øvelser, energi og pusteøvelser på en sikker måte. I løpet av de åtte månedene går man gjennom en reise der vi gradvis fordype oss i yoga og mindfulness / meditasjon verktøy, og på samme tid, får man omfattende opplæring for å formidle dem.
Programmet er godkjent av Yoga Alliance.

YIN YOGA LÆRER 
- Utdannelse over 4 perioder (100 timer).
Yin yoga har fokus på yin delene av kroppen – som bindevev, ligamenter, indre organer og meridianer. Stillingene utføres liggende eller sittende og holdes gjerne i flere minutter med passiv tøyning, pust, meridianer og bevisst tilstedeværelse/Mindfulness. Med yin yoga løser vi opp i stivhet og spenninger som gir oss en ro i kropp og sinn.

Nøkkelinformasjon
 • Skole - Arrangør:
  Axelsons Bodywork School
 • Sted/steder:
  Oslo
 • Type studie:
  Deltidsstudie, Samlingsbasert
 • Varighet:
  YOGALÆRER, ni måneder, YIN YOGA LÆRER, 100 timer.
Adresse
Akersgata 28
0158 OSLO
Adresse på kart

Akersgata 28, Sentrum, 0158 Oslo, Norge

Eksamen - Sertifisering

Utdannelse til Yin Yoga lærer, kvalifiserer som CE (Continuing Education) for dem som er registrert RYT200 hos Yoga Alliance.

Om skolen - arrangøren

Vi på Axelsons har gjennom årene utdannet en mengde dyktige massører og andre utøvere av manuelle behandlings- og friskvernsmetoder. Siden skolen ble grunnlagt i 1962 har vi ledet utviklingen av moderne svensk massasje og kroppsbehandlingsmetoder i Norden. Omtrent halvparten av massørene i Norge og Sverige er utdannet hos oss, og antallet fortsetter å vokse! Ved siden av klassisk svensk massasje, lærer vi bort yrkesferdigheter innen mange andre spennende friskvernsområder – yoga, kosthold, trening, østlige behandlingsteknikker, mental trening og mye mer.

Skolen tilbyr:

UTDANNING: Ansiktsrefleksologi, Emosjonell muskelanatomi, Fotsoneterapi/ Soneterapi/Refleksologi, Healingmassasje, Klassisk massasje, Kopping, Kost og ernæring (Mat som medisin), Lymfemassasje, Massasjeterapi, Rosenbevegelser (Easy Movements), Rosenmetoden, VEKS-fag, Yogalærer, Øreakupunktur.

KURS: Fotsoneterapi/Soneterapi (til husbruk), Healingmassasje, Hundemassasje, Kopping, Kost, ernæring, mat (Mat som medisin), Lymfemassasje, Massasje til husbruk, Mindfulness i hverdagen, Rosenbevegelser (Easy Movements), Rosenmetoden (Introduksjonskurs).

Kontaktinformasjon
 • Skole - Arrangør
  Axelsons Bodywork School
 • Telefon
  23 10 36 20
 • Epost adresse
  info@axelsons.no
Send melding/forespørsel