Om utdanningen

Tunsberg Medisinske skole tilbyr kurs i Markedsføring for terapeuter
Varighet: 6 måneder.

Gjennom dette kurset vil man lære det man trenger for å drive en praksis med gode faglige og økonomiske resultater.

Vi har lagt stor vekt på markedsføring. Markedsføring er mye mer enn reklame. Det beste er å få nye pasienter som ikke kommer til deg på grunn av "reklame", men fordi de har tillt til at du kan hjelpe dem med sine problemer.

Noe av det viktigste for å lykkes er å kjenne godt til dine styrker og svakheter. Du må også vite hvilken strategi du bør velge og hvordan gjennomføre nødvendige endringer. I første tema vil du jobbe mye med dette slik at du blir sikrere i terapeutrollen, og vet hvordan du skal nå målene dine.

Du vil også gjennom tre temaer lære hvilken markedsføring som fungerer best for terapeuter. Her ser vi både på hvordan du presenterer deg, tradisjonelle markedsføringskanaler og du får en grundig opplæring i bruk av nettverk, digital markedsføring og sosiale medier. Markedsføring for terapeuter krever en helt spesiell tilnærming. Du kan ikke "selge" på samme måte som man selger andre varer og tjenester. Dette er både på grunn av lover og forskrifter, men det er også en del etiske og moralske forutsetninger som du må ta hensyn til.

Nøkkelinformasjon
 • Skole - Arrangør:
  Tunsberg Medisinske skole
 • Sted/steder:
  Nettstudie
 • Type studie:
  Nettbasert studie, Deltidsstudie
 • Oppstart:
  1. januar 2022
 • Varighet:
  6 måneder.
 • Pris:
  Kr 5900
 • Detaljer om studieavgift:
  Delbetal i inntil 6 avdrag
Adresse
Farmannsveien 18-22
3111 Tønsberg
Adresse på kart
Undervisningstid

Nettstudium

Målgruppe for utdanningen

Det du trenger for å drive en praksis med gode faglige og økonomiske resultater.

Studiematriell

Alt pensum ligger som artikler og videoer inne på nettskolen.

Eksamen - Sertifisering

Dette kurset er nettbasert og har en varighet på ca. 6 måneder. Du bør bruke cirka 1-2 kvelder i uken på kurset.

Du har tilgang til studiet i ca. 6 måneder. Det gjør det mulig å jobbe i et litt roligere tempo eller legge inn ferie dersom du ønsker det. Det er også mulig å forlenge tilgangen til kurset (kr 800 for 6 måneder).

Eksamen
Det er ingen eksamen. Studiet evalueres med obligatoriske innleveringsoppgaver til hvert tema. Du må ha fått godkjent alle oppgaver for å få kursbevis.

Styrt progresjon
I dette kurset vil neste tema åpnes når du har bestått oppgavene til temaet som du jobber med. Dette gjør vi når det er avgjørende at du har bestått et tema før du begynner på neste.

Om skolen - arrangøren

Tunsberg Medisinske Skole er en av Norges største skoler innen helse og ernæring. Over 800 studenter tar årlig kurs og studier hos oss. Vi har mer enn 20 dyktige og engasjerte lærere som hjelper deg til å nå dine mål.Skolen tilbyr kurs og utdanning i:
Grunnmedisin, Forkurs anatomi og fysiologi, Naturmedisinsk grunnutdanning, Kostholdsveileder/Ernæringsterapi, Matintoleranse, Tarmhelse/SIBO, Hårmineralanalyse, Balansering av fettsyrer, Biopati, Soneterapi, Urtemedisin, Helsekostveileder, Treningsveileder, Naturlig hudhelse/hudpleie, VEKS-fag, Markedsføring for terapeuter, Pedagogikk for terapeuter.

Kontaktinformasjon
 • Skole - Arrangør
  Tunsberg Medisinske skole
 • Telefon
  33 61 10 90
 • Epost adresse
  post@tunmed.no
Send melding/forespørsel

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.