Om utdanningen

Hudpleiekurs om helhetlig tilnærming til skjønnhet

Studiet går over 5 moduler:

 • Modul 1–2 er grunnleggende hudpleie, hudanalyse, rens, masketerapi etc.
 • Modul 3–5 er økologi, grønn og naturlig skjønnhet, helhetlig hudpleie metoder

Dersom du er hudpleier fra før så tar du modul 3, 4 og 5.

Senzie satser på fremtiden med Norges eneste utdannelse i økologisk, naturlig og helhetlig hudpleie! Om du er hudterapeut og vil følge den grønne bølgen eller om du ønsker et karriereskifte: naturlig skjønnhet er kommet for å bli! Bli holistisk hudpleier og få et fortrinn i en voksende bransje.

De fleste har fått med seg at naturlig er INN. Kunder er mer opptatt av økologisk, bærekraftig og naturlig enn noensinne, i alt fra mat til vaskemidler og skjønnhetsprodukter. Selv store bedrifter følger trenden og skaper produkter og tiltak som skal fylle etterspørselen etter en mer miljøvennlig og naturlig livsstil.

Kosmetiske sykepleiere opplever at kundene vil ha et mer naturlig resultat og de fleste hudpleiere ser at kundene vil ha rene og økologiske produkter. Det virker altså som at naturlig er kommet for å bli, og det synes vi på Senzie er helt fantastisk!

Så hvordan kan vi implementere elementer av naturlig skjønnhet i vår praksis for å oppfylle våre kunders ønsker? Velkommen til grønn hudpleie. Hva betyr «grønn»? Å leve grønt er å leve i tro om at sunn mat, nok søvn, masse vann, rene produkter og et rolig sinn er kilder til skjønnhet og helse.

Grønn hudpleie er altså en tilnærming til skjønnhet som tar hensyn til HELE mennesket, i tillegg til grønne og økologiske produkter.

Senzie presenterer en videreutdannelse for deg som ønsker å fokusere på antistress, naturlig skjønnhet og økologiske produkter og behandlinger.

Vi har noen av de beste fagfolkene innenfor grønn hudpleie, produkter, behandlinger og meditasjon. Vi har valgt naturlige behandlingsprodukter fra Eminence Organics til bruk i studiet. Du vil lære om meditasjon, mind&body, noe ernæring og kosthold. Viktigheten av tarm/hud funksjon, samt hvordan du lager ulike ritualbehandlinger for optimal opplevelse og nytelse for dine kunder.

Nøkkelinformasjon
 • Skole - Arrangør:
  Senzie Akademiet Grønn Hud
 • Sted/steder:
  Nettstudie
 • Type studie:
  Nettbasert studie, Deltidsstudie
 • Oppstart:
  Vår og Høst
 • Varighet:
  6 eller 4 måneder (eget tempo)
 • Pris:
  39.000,– for 5 moduler. Pris kun Helhetlig Hudpleie* 29.000,– for 3 moduler *for sertifiserte hudpleiere.
 • Detaljer om studieavgift:
  Vi tilbyr avbetaling på henholdsvis 12 eller 24 måneder. Finansiering tilbys.
Adresse på kart

Grønland 58, Drammen, Norge

Målgruppe for utdanningen

For å kunne ta kurset krever vi at du har en bakgrunn innen anatomi eller fysiologi. Det kan være alt fra grunnfag medisin, til hudpleie, tannhelse eller personlig trener. Du kan også være massør, akupunktør, aromaterapeut, spaterapeut eller lignende. Se full oversikt over hvilken bakgrunn vi godtar på kurset i liste på nettsiden.

Studiematriell

Se pensumliste på nettsiden.

Om skolen - arrangøren

Senzie Akademiet er en hudpleieskole med videreutdanning for sykepleiere innen hudpleie, dermatologi og kosmetiske behandlinger.

Grønn hudpleie
Senzie satser nok en gang på noe nytt og fremtidsrettet. Vi ønsker nå å tilby et kurs/videreutdannelse innenfor hudpleie med økologisk og naturlig retning, som starter allerede våren 2020!

Kontaktinformasjon
 • Skole - Arrangør
  Senzie Akademiet Grønn Hud
 • Kontaktperson
  Opptak og studieinformasjon: Vibeke Sundene
 • Telefon
  911 007 99
 • Epost adresse
  vibeke@senzie.no
Send melding/forespørsel

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.