Om utdanningen

Diplomert samtalecoach
1-årig yrkesutdanning deltid

HumaNovas deltidsutdanning til samtalecoach passer for deg som vil jobbe med samtalen som verktøy for utvikling av mennesker både privat og profesjonelt.

Vår samtalecoach-utdanning er på totalt 2 år. For å kunne søke på utdanningen til Samtalecoach må du først ta grunnutdanningen «Bli den du er». Dette første året jobber du i dybden med deg selv, din egen historie og dine egne mønstre. Det neste året vender du fokus utover til klienten.

På HumaNova har vi fokus på hele mennesket. Og vi mener vi det er en forutsetning at du utvikler deg selv før du kan hjelpe til med å utvikle andre. Først da kan du føle deg trygg og være ordentlig til stede i coachrollen.

En samtalecoach kan både drive egen praksis med klienter, og ta arbeid i bedrifter for sykdomsforebyggende tiltak på arbeidsplassen, onboarding og offboarding, konflikthåndtering, bidra i lederutvikling og i medarbeidersamtaler. Som coach med psykosyntesesamtalen som verktøy har du en verden full av mulige & givende arbeidsplasser.

 

Nøkkelinformasjon
 • Skole - Arrangør:
  HumaNova
 • Type studie:
  Deltidsstudie, Yrkesutdanning
 • Varighet:
  Ett år, 24 undervisningsbaserte samlinger, inntil 15 studiegruppetreff.
 • Pris:
  Privatperson NOK 28.500 pr semester. Firma/AS NOK 35.500 pr semester
 • Detaljer om studieavgift:
  Privatperson: Kan deles opp i mindre beløp.
Adresse
Baldersgate 11
0263 OSLO
Adresse på kart
Undervisningstid

Kl 16 – 21 på kvelden, med noen få unntak.

Målgruppe for utdanningen

HumaNovas deltidsutdanning til samtalecoach passer for deg som vil jobbe med samtalen som verktøy for utvikling av mennesker både privat og profesjonelt.

Eksamen - Sertifisering

Skriftlig innlevering (studiegruppe) og klientbeskrivelser fra praktisk coachtrening.

Om skolen - arrangøren

HumaNova Utdanning AS er er en av Nordens største frittstående utdanningsorganisasjoner innen personlig og organisatorisk utvikling.

HumaNova har deltidsutdanninger både for deg som søker nye veier i yrkeslivet og for deg som vil utvikles som menneske. Vi tilbyr deltidsutdanninger i personlig utvikling og utdanner i tillegg Nordens ledende samtaleterapeuter, coacher, parterapeuter og organisasjonskonsulenter.

Alle studieretningene baseres på vår grunnutdanning ''Bli den du er'' som har fokus på personlig utvikling. Utdanningen er opplevelsesbasert og består av både læreledet undervisning, arbeid i studiegruppe, individuell samtaleterapi og individuelle studieoppgaver. Utdanningene skjer på deltid. Det betyr at du fint kan kombinere arbeid med studiene hos oss.

Kontaktinformasjon
 • Skole - Arrangør
  HumaNova
 • Telefon
  22 55 07 00
 • Epost adresse
  hei@humanova.no
Send melding/forespørsel

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.