Type aktivitet:

I kurslokale

Beskrivelse

Yogaferie for økt smidighet, vitalitet og velvære

29. juni - 6. juli 2023

Nyt sommeren i Italia og få en aktiv sommerferie med yoga tre ganger daglig! Og tid til å slappe av, svømme, gå turer i klosterets nærområder, turer gjennom olivenlunder, utforske middelalderbyer, nyte god, hjemmelaget italiensk mat og vin. Utflukt til en historiske spennende by med kulturopplevelser og noen shoppingmuligheter. 
Yogaferien gir deg mange minnerike opplevelser, og yoga som gir deg energi og livsglede! 

Tidlig påmelding anbefales.
Kursleder:  Jon Otterbeck og Gunnar Gjermundsen

Mer info og påmelding her


Hva er inkludert?

Transport: Du møtes ved bagasjebåndet på flyplassen i Roma, og følges til vår buss som går til klosterdøren. Buss til flyplassen etter endt kurs. Transporter til utfluktene er inkludert.

Opphold: : Syv netter i et nyrestaurert tidligere kloster med en unik atmosfære, vakker klosterhage og soloppvarmet svømmebasseng. Du kan velge mellom enkelt eller dobbeltrom. Alle rommene har eget wc og dusj.

Mat & drikke: Tre måltider per da, Solid frokost, toretters lunsj, fireretters middag. Lett god vin til lunsj og middag. Frukt, kaffe/te, juice, vann og yoghurt står tilgjengelig hele dagen..

Yoga: To til tre daglige serier med undervisning på norsk, i fysisk yoga, pust/energi, oppmerksomhet, avspenning, meditasjon/mindfulness i alt ca. 20 timers undervisning i klassisk yoga av erfaren yogalærer.

Utflukter: Omvisning i området rundt klosteret og til middelalderbyen Trevi som ligger ca 3 km fra klosteret. Utflukt med guide til nærliggende historisk by som Assisi, Perugia, Foligno, eller Spoleto

Sted - Adresse
 • Sted/Lokaler:
  Klosterer i Umbria, Italia
Pris

Opphold i dobbeltrom: 17.850 / per person Opphold i enkeltrom: 20.750 / per person

Praktiske detaljer

Syv netter i et nyrestaurert tidligere kloster med unik atmosfære, vakker klosterhage og soloppvarmet svømmebasseng. Du kan velge mellom enkelt eller dobbeltrom. Alle rommene har eget wc og dusj.

Deler av klosterets bygninger og trapper ble bygd for 1000 år siden, og egner seg ikke for bevegelseshemmede. Det er ikke heis.

Arrangør

Yogasenteret

Epostadresse

post@yogasenteret.com

Send melding

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.