Type aktivitet:

Nettbasert, Webseminar

Beskrivelse

3 TIMERS ONLINE TFT-MINIKURS

På bare 3 timer lærer du hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser.

TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære, enkel å bruke, virker ofte og raskt og er helt ufarlig. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.

TFT er å stimulere kroppens meridiansystem samtidig som en følelse er aktiv. Stimuleringen kan like gjerne gjøres av klienten selv som av terapeuten. Derfor er TFT meget godt egnet både som selvhjelpsteknikk og for en terapeut til å hjelpe via nettet.

På mini-kurset får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT. Metoden brukes også stadig oftere til prestasjonsforbedring innen toppidrett, kultur og i næringslivet.

Pris: kr. 400,-    (Påmelding på telefon/mail - se under)

Betaling på VIPPS eller faktura i forkant av kurset. Når betaling er mottatt får du tilsendt mail med en link. Det er veldig enkelt og krever ingen forkunnskaper)

Kursholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-terapeuter og -instruktører. Han er leder for NaKoTip (tidligere Mats Uldal Int. School of TFT og TFT-Akademiet) Han har behandlet mange tusen personer i snart 20 år og har utdannet helsepersonell og andre både i inn- og utland. Han er også utdannet innen NLP/coaching.

Påmelding/mer informasjon, ta kontakt: tlf. 411 03 000/e-mail: post@nakotip.no

Sted - Adresse
 • Sted/Lokaler:
  Hjemme i din egen stue
Pris

400,-

Praktiske detaljer

kl. 1800 - 2100 ONLINE (link sendes på mail - ingen forkunnskaper nødvendig)

Arrangør

NAKOTIP

Kontaktperson

Ole Holmaas

Telefon

41103000

Epostadresse

post@nakotip.no

Send melding

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.