Type aktivitet:

I kurslokale, Nettbasert, Webseminar

Beskrivelse

TFT Sertifiserings- og Selvutviklingskurs

 • 2 helger à 2 dager (ONLINE),  1 helg à 3 dager (OSLO/omland) og ukentlige kveldssamliger ONLINE

TFT/Tapping er en meget effektiv og ofte rask metode for å hjelpe mennesker med følelsesmessige problemer, utfordringer og tilstander som angst, fobier, traumer, depresjon, avhengighet og mye annet. Metoden er også ofte meget effektiv til å redusere eller ta bort smerte-og spenningstilstander og mange andre fysiske plager/lidelser. Metoden brukes også stadig oftere til prestasjonsforbedring innen toppidrett, kultur og i næringslivet. Det er mye forskning som bekrefter at TFT har meget god effekt.

TFT aktiverer på en effektiv og helt naturlig måte kroppens egen evne til å hjelpe seg selv, er helt uten bruk av medikamenter og har ingen kjente bivirkninger.

Her er noen uttalelser fra kursdeltakerne de siste årene:

"TFT har gitt meg en nytt liv - 40 år med sosial angst er borte - jeg kan ikke tro det"
"Jeg kunne nesten ikke bruke armen og smertene var veldig ille - operasjon av skulderen var planlagt. Nå er armen nesten som ny og smertene er borte - takk til TFT"
"Jeg har prøvd mye for å bli fri fra gamle følelser og mønstre. Ingenting av det kan sammenlignes med det jeg har opplevd på dette Selvutviklingskurset"
"Jeg tok TFT-kurset for mange år siden - men kunnskapen ble ikke brukt. Nå har jeg tatt kurset en gang til - denne gangen skal jeg fortsette å bruke dette fantastiske verktøyet - på meg selv og på mine nærmeste"
"Som terapeut har jeg brukt TFT i mange år. Veldig nyttig med repetisjon av gammel kunnskap og i tillegg lærte jeg mye nytt som kommer mine klienter til gode. Stor takk til veldig flinke i instruktører i NAKOTIP"
"Jeg arbeider med pasienter med store psykiske utfordringer. Med TFT har jeg et verktøy som ofte utgjør en stor forskjell. Jeg er veldig takknemlig for at min arbeidsgiver tillater at jeg bruker TFT på pasientene"

 

NAKOTIP (”Nasjonalt Kompetansesenter for Tankefeltterapi og Informasjonspsykologi») er den ledende aktøren innen TFT/tapping i Norden. Utdanningen/Selvutviklingskurset går over ca ½ år og består av 7 hele kursdager over 3 moduler (2, 2 og 3 dager). Mellom modulene er det kveldssamling på 1-2 timer hver uke. Det er obligatorisk å delta på minimum 8 av disse ukessamlingene i kursperioden. De 2 første modulene og samlingene mellom modulene gjennomføres som interaktiv undervisning ONLINE. Erfaringene vi har gjort oss med dette undervisningsopplegget er meget gode. Den siste modulen blir en fysisk samling på 3 dager i Oslo/omland.

De som vil gjennomføre kurset som et selvutviklingskurs og ikke trenger sertifisering, kan velge å ikke delta på siste fysiske samling i Oslo (f.eks pga lang reise/overnatting). De kan i stedet velge å ta en ny Modul 2 på et senere kurs. Inkludert i utdanningen er også egenstudie, praktisk øvelse/trening og oppfølging i 2 år etter siste kursmodul..

TFT-Sertifiserings og Selvutviklingskurset er en investering for livet – uansett hva en har tenkt å bruke TFT til. Du ønsker kanskje:

 • å lære en virkningsfull selvhjelpsteknikk?
 • å utnytte kraften i markedets beste og mest effektive selvutviklingskurs?
 • å ha et fantastisk verktøy til bruk i din eksisterende jobb?
 • TFT som profesjonelt yrkesvalg?

Pris for hele sertifiseringen er normalt kr. 28.500,- . For dem som starter i vår har vi tilbudspris på kr. 25.000,-. Avbetalingsordning kan ordnes.

For mer informasjon og evt. påmelding, se www.nakotip.no Eller du kan ta kontakt med Ole Holmaas på tlf. 411 03 000/mail: post@nakotip.no

 

 

Sted - Adresse
 • Sted/Lokaler:
  Hjemme i din egen stue
Pris

Pris for hele sertifiseringen er normalt kr. 28.500,- . Vi har nå tilbudspris på kr. 25.000,-. Avbetalingsordning kan ordnes.

Praktiske detaljer

Dette er første av 3 moduler. Kl. 1000 - 1700 både lørdag og søndag

Passer for alle:

- de som ønsker å lære seg fantastiske teknikker til å hjelpe seg selv eller andre?
- de som ønsker et bedre liv - dette er markedets beste selvutviklingskurs
- de som ønsker seg et fantastisk verktøy til bruk i eksisterende jobb
- de som ønsker TFT som profesjonelt yrkesvalg

Arrangør

NAKOTIP

Kontaktperson

Ole Holmaas

Telefon

41103000

Epostadresse

post@nakotip.no

Send melding

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.