Type aktivitet:

I kurslokale

Beskrivelse

Yogaferie for økt smidighet, vitalitet og velvære inkl. kultur + gode smaksopplevelser
Helse-investering og unik ferie!

27. april - 4. mai 2023

Yogakurset fokuserer på økt smidighet, bevegelighet og tilstedeværelse. Alle skal ha glede og nytte av kurset, uansett forutsetninger. Ingen fokus på prestasjon! Forhåndserfaring med yoga er ikke nødvending, du får tydelige instruksjoner. Har du erfaring med yoga får du anledning til å fordype deg. Du får lære leddøvelser, balanseøvelser, ryggøvelser, pust og energi. Du lærer yoga du kan bruke hjemme. Med dette kurset investerer du rett og slett i din egen helse.

Du får være med på to utflukter:
En i nærområdet med middelalderbyen Trevi og omliggende olivenlunder og en til en av Umbrias sjarmerende middelalderbyer.

Detaljert informasjon og påmelding på nettsiden HER

Godkjent medlem av Reisegarantifondet RGF.

Hva er inkludert?
Buss fra og til  flyplassen etter endt kurs. Transporter til utfluktene er inkludert.

Opphold: Syv netter i et nyrestaurert tidligere kloster med unik atmosfære, vakker klosterhage og soloppvarmet svømmebasseng.

Mat & drikke: Tre måltider per dag, solid frokost, to varmretters lunsj, fire retters middag. Lett god vin til lunsj og middag. Frukt, kaffe/te, juice og yoghurt står tilgjengelig hele dagen.

Yogaundervisning: To til tre daglige serier med undervisning på norsk, i klassisk fysisk yoga, pust/energi, oppmerksomhet, avspenning, meditasjonen indre stillhet totalt 15 – 16 timers undervisning av erfaren yogalærer.

Utflukter: Omvisning i området rundt klosteret og til middelalderbyen Trevi som ligger ca 3 km fra klosteret. Utflukt med guide til nærliggende historisk by som Assisi, Perugia, Foligno, eller Spoleto.

Sted - Adresse
 • Sted/Lokaler:
  Klosterer i Umbria, Italia
Pris

Opphold i dobbeltrom: 17.850 / per person Opphold i enkeltrom: 20.750 / per person

Praktiske detaljer

Syv netter i et nyrestaurert tidligere kloster med unik atmosfære, vakker klosterhage og soloppvarmet svømmebasseng. Du kan velge mellom enkelt eller dobbeltrom. Alle rommene har eget wc og dusj.

Deler av klosterets bygninger og trapper ble bygd for 1000 år siden, og egner seg ikke for bevegelseshemmede. Det er ikke heis. Deltakerne på senioryoga er vanligvis fra 55 år.

Arrangør

Yogasenteret

Kontaktperson

Jon Otterbeck

Telefon

922 54 060

Epostadresse

post@yogasenteret.com

Send melding

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.