Type aktivitet:

I kurslokale

Beskrivelse

Yogaferie for økt smidighet, vitalitet og velvære inkl. kultur og smaksopplevelser

12. - 19. oktober 2023

Helse-investering og unik ferie!
Forhåndserfaring med yoga er ikke nødvending, du får tydelig instruksjon. Har du erfaring med yoga får du anledning til å fordype deg. Yogakurset fokuserer på økt smidighet, bevegelighet og tilstedeværelse. Alle skal ha glede og nytte av kurset, uansett forutsetninger. Ingen fokus på prestasjon! Du får lære leddøvelser, balanseøvelser, ryggøvelser, pust og energi. Du lærer yoga du kan bruke hjemme. Med dette kurset investerer du rett og slett i din egen helse.

Du får være med på to utflukter:
En i nærområdet med middelalderbyen Trevi og omliggende olivenlunder og en til en av Umbrias sjarmerende middelalderbyer.

Deler av klosterets bygninger og trapper ble bygd for 1000 år siden, har ikke heis og egner seg ikke for bevegelseshemmede. Deltakerne på senioryoga er normalt i alderen fra 55 år.

Tidlig påmelding anbefales.
Kursleder er Jon Otterbeck, en av norges mest erfarne yogalærere.

Mer informasjon og påmelding her

Hva er inkludert?

Transport: Du møtes ved bagasjebåndet på flyplassen i Roma, og følges til vår buss som går til klosterdøren. Buss til flyplassen etter endt kurs. Transporter til utfluktene er inkludert.

Opphold: : Syv netter i et nyrestaurert tidligere kloster med en unik atmosfære, vakker klosterhage og soloppvarmet svømmebasseng. Du kan velge mellom enkelt eller dobbeltrom. Alle rommene har eget wc og dusj.

Mat & drikke: Tre måltider per da, Solid frokost, toretters lunsj, fireretters middag. Lett god vin til lunsj og middag. Frukt, kaffe/te, juice, vann og yoghurt står tilgjengelig hele dagen..

Yoga: To til tre daglige serier med undervisning på norsk, i fysisk yoga, pust/energi, oppmerksomhet, avspenning, meditasjon/mindfulness i alt ca. 20 timers undervisning i klassisk yoga av erfaren yogalærer.

Utflukter: Omvisning i området rundt klosteret og til middelalderbyen Trevi som ligger ca 3 km fra klosteret. Utflukt med guide til nærliggende historisk by som Assisi, Perugia, Foligno, eller Spoleto

Sted - Adresse
 • Sted/Lokaler:
  Klosterer i Umbria, Italia
Pris

Opphold i dobbeltrom: 17.850 / per person Opphold i enkeltrom: 20.750 / per person

Praktiske detaljer

Syv netter i et nyrestaurert tidligere kloster med unik atmosfære, vakker klosterhage og soloppvarmet svømmebasseng. Du kan velge mellom enkelt eller dobbeltrom. Alle rommene har eget wc og dusj.

Deler av klosterets bygninger og trapper ble bygd for 1000 år siden, og egner seg ikke for bevegelseshemm

Arrangør

Yogasenteret

Kontaktperson

Jon Otterbeck

Epostadresse

post@yogasenteret.com

Send melding

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.