Type aktivitet:

I kurslokale, Nettbasert

Beskrivelse

Unntakstilstanden som koronaviruset forårsaker  har vist seg tung for par som sliter i samlivet  sitt. Men hvorfor i benytte muligheten  nå som det  gis åpninger? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen – også seksuelt!

Dere kan få  samlivskurs  i form av privatundervisning om sex og kommunikasjon på mitt  hjemmekontor i Oslo  eller som nettbasert løsning -  det  være  seg på Facetime, Skype eller ved å bruke Go Mentors  trygge online-plattform. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil!

Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0 til 1,5 time.

Dere får 3 timers privatundervisning/ kursing om hvordan dere kommuniserer om sexlivet deres og hvordan dere kan bli bedre på å uttrykke de behov, lengsler, og savn hver av dere har, og bli bedre på å forstå og ta hensyn til hva partneren ønsker og trenger.

Dette er kursinnholdet:

SEX = kommunikasjon: Forventinger, kommunikasjonshindre i sexlivet, faresignaler som negativ fortolkning og tilbaketrekning. Hva gjør vi med slikt?
Kommunikasjon for større åpenhet, respekt, aksept for hverandres ønsker og behov, og toleranse for ulikheter. Åpenhet, tørre å si hva du tenker og føler.  Vilje til å lytte og forstå partneren. Humor og varme som hjelpemidler.
Prisen for dette kurset er kr. 4500

Foruten å være kursleder tilbyr jeg også nettbasert parterapi. Det har jeg gjort i lengre tid, ikke bare i dagens unntakstilstand. Mer om dette finner du/dere min hjemmeside www.annasigridsdatterheen.no

Sted - Adresse
  • Gateadresse:
    Sukkertoppveien 5
  • Postnummer:
    0571
  • Poststed:
    Oslo
Kart - Veibeskrivelse

Sukkertoppveien 5, Oslo, Norge

Pris

kr. 4500 per par for 3 timers kurs.

Praktiske detaljer

Den oppførte datoen er en fiktiv for å få kurset registrert i Aktivitetskalenderen, men dato er valgfritt. Datoer når det passer dere!

Arrangør

Samlivsskolen/ Anna Sigridsdatter Heen.

Kontaktperson

Anna Sigridsdatter Heen

Telefon

91868658

Epostadresse

sigridsdatter@icloud.com

Send melding