Type aktivitet:

I kurslokale

Beskrivelse

Helgeworkshop med Ellen Hiranya Seligman

Har du lyst til å være en kvinne som forstår og inspirerer menn? Som vet hvordan hun skal snakke hans språk slik at det oppstår dypere forståelse, samhold og nærhet?
På denne workshopen vil du lære om noen grunnleggende forskjeller på menn og kvinners måter å tenke og handle på. Du vil forstå hva det er du gjør nå som virker mot sin hensikt, og du vil lære noen veldig effektive måter å nå igjennom på.
Vi vil snakke om femininitet og gjøre praktiske øvelser som lærer oss hvordan vi kan bruke den til å trives bedre i egen kropp. Du vil også få innsikt i hvorfor dette har så stor effekt på din kommunikasjon med menn. Du - og de - vil elske det!

Hvordan inspirere menn til å åpne seg for deg

Menn og kvinner forholder seg veldig forskjellig til følelser, og du vil lære å forstå begge kjønn bedre. Ikke minst vil du lære hva du kan gjøre for å få en mann til å føle seg bra, og hva du helst ikke bør gjøre hvis du skal ha noe håp om at han skal trives sammen med deg.

Å vekke mannens romantiske interesse

Hva er det som skal til for å gjøre en mann romantisk tiltrukket? Hvordan kan du beholde gnisten i et forhold? Du vil lære om hva som får en manns hjerte til å banke fortere. Det er noe helt annet enn hva de fleste kvinner tror!
Du vil få noen overraskende tips om hvordan du kan date mest mulig effektivt og også hvordan du kan skape mer romatikk og tiltrekning i et parforhold.
Vi vil også gå dypere inn i hvordan du kan hente fram din feminine kraft og på den måten inspirere en manns maskuline instinkt til å ville ta vare på deg, beskytte deg og gi seg hen til deg.

Når du vet hvordan du skal gjøre det, er det enkelt å drastisk forbedre din suksess med menn! Velkommen til noen morsomme, øyeåpnende og lærerike kursdager!

 

Aktiviteten starter om:
 • 50

  Dager
 • 22

  Timer
 • 26

  Minutter
Sted - Adresse
 • Sted/Lokaler:
  Øynheim Samfunnshus
 • Gateadresse:
  Stokkanvegen 1
 • Postnummer:
  7670
 • Poststed:
  Inderøy
Kart - Veibeskrivelse

Stokkanvegen 1, Inderøy, Norge

Pris

3.200, -

Praktiske detaljer

Fredag 18-21, Lørdag 10-17, Søndag 10-15

Kaffe/te og enkel lunsj lørdag og søndag inngår i prisen.

Overnatting på Maurtuva vekstgård eller på hotell i nærheten, priser fra 400 kr.

Arrangør

Augustine Rikkeliva Nygaard

Kontaktperson

Augustine Rikkeliva Nygaard

Telefon

97122614

Epostadresse

augustine.nygaard@gmail.com

Send melding

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.