Type aktivitet:

I kurslokale

Beskrivelse

En ukes høstferieyoga i klosteret + tre dagers fjellvandring i flotte fjellområder

28. september - 8. oktober 2023

Høstferieyoga består av to deler. En uke med yogakurs i klosteret, deretter tre dager med fjellvandring i et herlig fjellterreng. Vi bor på familiedrevet fjellhotell på over 1250 moh.

En uke i klosteret

Sensommeren i Italia er ofte som august i Norge. Du får en aktiv uke med yoga, også med tid til å slappe av, kanskje svømme, gå turer i olivenlunder, utforske middelalderbyer, samt nyte god, hjemmelaget italiensk mat og vin. Dessuten en utflukt til en historisk by med kulturopplevelser og noen shoppingmuligheter.
Du får tre daglige serier med yoga, meditasjon og avspenning som gir deg økt smidighet, vitalitet og mental ro. I alt ca. 20 timer god yoga, en helsemessig investering. Etter 7 netter i klosteret drar vi til fjells!

Umbria har fjellområder med storslått natur. Vi vandrer med en autorisert guide i nasjonalparken Sibillini og bor på et lite, enkelt hotell med deilig hjemmelaget mat. Herfra går vi på tur og returnerer til hotellet om ettermiddagen. Fjellturene ledes Enrico Bonini, en kompetent, lokalkjent og hyggelig engelsk-talende fjellguide. Du bør være i normalt god form og vant til å gå i fjellterreng. Vi går hele dagen, med gode pauser. Det er ikke yogaundervisningen på fjellet.

Kursleder Jon Otterbeck. Fjellguide Enrico Bonini

Tidlig påmelding anbefales.
Mer informasjon og påmelidng her

Sted - Adresse
 • Sted/Lokaler:
  Klosterer i Umbria og familiedrevet fjellhotell, Italia
Pris

Opphold i dobbeltrom: 21.850 / per person Opphold i enkeltrom: 24.950 / per person

Arrangør

Yogasenteret

Kontaktperson

Jon Otterbeck

Telefon

922 54 060

Epostadresse

post@yogasenteret.com

Send melding

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.