Type aktivitet:

Nettbasert

Beskrivelse

Jobber du i helsekostbransjen? Er du terapeut? Eller er du bare interessert i helse? Da er dette studiet for deg!

Helsekostveileder er utviklet spesielt for deg som jobber innen helsekostbransjen, men passer for alle som er interessert i faget. Studiet er kjedenøytralt og kan tas uansett hvilken helsekostkjede du jobber for. Det passer også for deg som er leverandør/distributør og ønsker en bredere kompetanse innenfor faget.

Studiet er produktnøytralt. Det vil si at du ikke lærer om enkeltprodukter, men om virkestoffer, sammensetninger og opptaksmekanismer.

Helsekostveileder passer også for deg som er terapeut eller kostholdsveileder og som ønsker mer produktkunnskap. Med økt kunnskap om hvordan man oppnår best effekt med kosttilskudd, vil dine klienter få bedre resultater. 

Hva går Helsekostveileder ut på?
Interessen for kosttilskudd og naturlige produkter har økt mye de siste årene, og helsekostbransjen er i vinden som aldri før. På grunn av økt konkurranse fra nettbutikker og dagligvare, og stadig flere kunnskapsrike kunder og klienter, stilles det i dag høye krav til helsekostansatte og terapeuter.

Ved å studere til helsekostveileder vil du lettere kunne rådgi kunder og klienter angående kosttilskudd ved ulike helseproblemer. Dette mener vi er avgjørende for å lykkes i butikk og som terapeut.

Vårt mål med dette studiet er at du skal bli faglig dyktig innen produktkunnskap, kundebehandling og veiledning. Du skal lære å selge med hjertet slik at kunden forlater butikken, og klienten forlater konsultasjonen, blid, fornøyd og med følelsen av å ha fått dekket sine behov. 

Du vil også lære om matens betydning for helsen, og hvordan mat og kosttilskudd kan kombineres for best mulig helse. 

Etter fullført studium har du kunnskap om: 
De viktigste lover og regler. Vi har lagt vekt på regler rundt merking og markedsføring, og hvilke råd du har lov å gi til kunder.
God kundebehandling og veiledning.
De fleste kosttilskudd og andre produkter som blir solgt gjennom helsekostforretninger, hvilke situasjoner de passer til og hvordan de brukes.
Interaksjoner, spesielt mellom kosttilskudd og medisiner. Bivirkninger og kontraindikasjoner.
Opptaksmekanismer, fordøyelse, ulike kjemiske forbindelser i kosttilskudd og tidspunkt og kombinasjoner for best mulig opptak.
Kosthold tilpasset ulike målgrupper. 
Utbredte helseproblemer og hvilke tiltak som kan anbefales.
Bruk av relevante oppslagsverk: når, hvordan og hvorfor bør de brukes.

Sted - Adresse
 • Sted/Lokaler:
  Nettstudie
 • Gateadresse:
  Farmannsveien 18-22
 • Postnummer:
  3111
 • Poststed:
  TØNSBERG
Kart - Veibeskrivelse
Pris

Kr. 9800 Delbetaling mulig

Praktiske detaljer

Start når du vil

Arrangør

Tunsberg Medisinske Skole

Telefon

33 61 10 90

Epostadresse

post@tunmed.no

Send melding

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.