Type aktivitet:

Nettbasert

Beskrivelse

Nå med mulighet for studiepoeng og tilgang til MedEasy!

Grunnmedisin er et deltidsstudium over ett år som gir kompetanse i medisinsk naturvitenskapelig tenkemåte og kunnskap med hovedvekt på anatomi, fysiologi og patologi.

Grunnmedisin består av del 1 og del 2. Du kan velge om du vil ta hele studiet eller kun en del. Noen utdanninger og forbund krever kun at man tar del 1, for eksempel gjelder dette for massører.

Du vil i løpet av studiet lære om symptomer og det å gjenkjenne sykdomstilstander, om hvordan kroppen, organene og cellene er bygget opp og alle de fysiske prosessene som foregår i kroppen. Utdanningen er verdifull for alle som ønsker å arbeide med helse.

For deg som ønsker å bli naturterapeut er studiet obligatorisk. Det gjør også kommunikasjon med det ordinære helsevesenet lettere, og det kan ha stor betydning for behandlingstrategien innen mange naturmedisinske terapiformer.

Godkjent av NNH
Grunnmedisin er godkjent av NNH (Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon) og tilfredsstiller kravene som stilles til en NNH-Godkjent Naturterapeut i de medisinske fagene. Dette er ett av de obligatoriske fagene for å bli registrert i Brønnøysund slik at pasientene dine ikke betaler mva på sine behandlinger. Utdanningen er også godkjent av en rekke andre organisasjoner.

Hvorfor ta grunnmedisin hos oss?

 • Vi benytter ferdig utdannede leger som både har hatt praksis og har erfaring med å undervise og rette oppgaver. Førstehjelp er undervist av akuttsykepleier (videoforelesning).
 • Tilgang til mange videoforelesninger (opptak fra flere samlinger).
 • Meget gode kompendier (artikler) som dekker det viktigste i pensum.
 • I artiklene vil du ha oppslag til skolens medisinske ordbok, slik at du kan slå opp vanskelige ord direkte.
 • I grunnmedisin har vi lagt mest vekt på det du som terapeut, massør, velieder mm. har behov for å lære og som vil være nyttig for deg.
 • Støtte og hjelp underveis hvis du trenger det (via epost eller ringe 33611090)
Sted - Adresse
 • Sted/Lokaler:
  Nettstudie
 • Gateadresse:
  Farmannsveien 18-22
 • Postnummer:
  3111
 • Poststed:
  TØNSBERG
Kart - Veibeskrivelse
Pris

Kr 14 900 uten studiepoeng (Kr 8200 per del)
Kr 18 900 med studiepoeng

Mulighet for delbetaling

Praktiske detaljer

Lærestoffet presenteres både gjennom lærebøker og fagartikler i nettskolen. Det er også tilgjengelige videoforelesninger fra store deler av pensum.
For de som ønsker veiledning/undervisning med lærer er det også mulighet for dette. Vi arrangerer en todagers samling per semester. Samlingen koster kr 2800.

Arrangør

Tunsberg Medisinske Skole

Telefon

33611090

Epostadresse

post@tunmed.no

Send melding

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.