Helhetlig behandling

Nedenfor finner du en oversikt med helhetlige behandlinger. De kan være satt sammen av flere metoder og er gjerne rettet mot kropp og psyke i et helhetlig perspektiv.

behandlerlisten vil du både finne utøvere som har utdanning innen ett bestemt felt og dem med bred bakgrunn.
Hver behandler, terapeut, coach har egen profilside med opplysning om sin bakgrunn og erfaring.

Foto:Shutterstock. FINN BEHANDLER - Behandler.no

Behandler trykker på bestemte punkter på kroppen for å opprettholde balanse, god helse og lindre sykdom.
Les mer >>

Metoden består i å stikke tynne nåler gjennom huden på bestemte steder på kroppen for å forebygge eller behandle sykdom og for å  lindre smerte.
Les mer >>

Amalgamsanering vil si å fjerne amalgamfyllinger i tennene og å sanere amalgam fra kroppen. Amalgamfyllinger i tennene fjernes og erstattes.
Les mer >>

Bygger på antroposofisk filosofi og utøves i hovedsak av leger. I tillegg til vanlige skolemedisin benyttes bla. antroposofiske medisiner.
Les mer >>

Et gammelt, omfattende medisinske system som omfatter hele menneskets tilværelse, både fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig.
Les mer >>

Biopati består av ulike analyse- og diagnoseverktøy og behandlingsformer, for eksempel naturmedisin. Målet er å sette igang organismens selvhelbredende krefter.
Les mer >>

Bowen er en massasjelignende behandling. Den skal gi kroppen informasjon den trenger for å finne tilbake til optimal helsetilstand.
Les mer >>

ECIWO-behandling er basert på terorien om ECIWO-biologi. Tanken bak er at hver eneste celle i kroppen inneholder informasjon om hele organismen.
Les mer >>

Enhetsterapi bygger på en syntese av intuitiv energiforskning, medisinsk vitenskap og utvalgte elementer i komplementære metoder.
Les mer >>

En helhetlig behandlingsform, hvor målet med behandling er, i tillegg til å fjerne de lokale sykdomssymptomene, å styrke pasientens generelle tilstand.
Les mer >>

En metode for diagnose og behandling hvor man bruker testing av muskler for å finne og rette opp ubalanser i kroppen.
Les mer >>

I Kraniosakralterapi / Craniosacralterapi brukes lett berøring og trykk på huden for å stimulere klientens kropp til å helbrede seg selv. Metoden bygger på forståelsen av det kraniosakrale system.
Les mer >>

Metoden aktiverer lymfesystemet og er en massasje av lymfegangene. Behandling skal blant annet sette i gang renselsesprosesser i kroppen.
Les mer >>

Lysakupunktur – eller fargepunktur er en behandlingsmetode hvor man gjennom et instrument retter farget polarisert lys mot akupunkturpunkter og meridianer.
Les mer >>

Ma-uri er en behandlingsform som bygger på gamle polynesiske tradisjoner og hvor selve massasjen utføres som en rytmisk dans. Massasjen går i hovedsak ut på å rense kropp og sinn.
Les mer >>

En helhetlig behandlingsform satt sammen av ulike behandlingsmetoder. Målet er å støtte kroppens selvhelbredende evner til å gjenopprette balanse og bli kvitt avfallstoffer.
Les mer >>

Nevrorefleksologi er en manuell behandlingsform der man stimulerer punkter på kroppen for å påvirke nervebanene, med hensikt å fjerne årsaken til problemer og plager.
Les mer >>

En holistisk behandlingsform som jobber med hele mennesket, fysisk, mentalt, følelsesmessig og spirituelt. Behandling består av kroppsterapi, naturopati, bevisstgjøring og energiøvelser.
Les mer >>

En helhetlig behandlingsform satt sammen av ulike behandlingsmetoder. Målet er å støtte kroppens selvhelbredende evner til å gjenopprette balanse og bli kvitt avfallstoffer.
Les mer >>

Ved å trykke et bestemt sted, kan man behandle en tilhørende del av kroppen. Behandlingsmetoden forklares med at hele kroppen avspeiles i føttene, evt. hendene, ansiktet eller ørene.
Les mer >>

Bygger på gamle medisinske tradisjoner. Behandlingen tar sikte på å gjenopprette den fysiske, psykiske og åndelige balansen.
Les mer >>

Tradisjonell kinesisk medisin er basert på kinesisk filosofi og folkemedisin. Metoden omfatter ulike teknikker som skal gi helse og balanse.
Les mer >>

Urtemedisin, Fytoterapi er behandling med planter fra naturen, som skal forebygge, lindre eller kurere sykdom, plager og problemer.
Les mer >>

Aktuelle behandlere

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.