Hvordan få konsultasjon

Besøk på Klinikk, Hastetime

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling, Behandling av barn, Bedriftsavtale

Behandlingsmetoder
Utdannelse, kurs, erfaring

Etter 2 år på universitetet i Trondheim på midten av 90-tallet, hvor jeg koste meg med bl.a. psykologi og kulturforståelse, hoppet jeg over til sykepleie på Ullevål. Dette ble jeg ferdig med i 1999. Jeg startet da å jobbe med barn – først på Rikshospitalet og deretter på sykehuset i Drammen. I 2012 ble jeg helsesøster og jobbet som dette i Asker frem til 2019.

I 2017 ble jeg overtalt til å begynne på Medika Nova og lære Nevrorefleksologi. Jeg var noe skeptisk i starten, men da jeg så, og kjente virkningen av det vi gjorde, ble jeg «frelst» og jeg synes nå at jeg har verdens flotteste jobb hvor jeg får hjulpet mennesker på en helt annen måte en tidligere.

Medlemskap

Medlem av Refleksologiforeningen

Andre opplysninger

Arbeider i Drammen og Sandvika.

Om behandlingen
En behandling varer i ca. 30 minutter. Hvor mange behandlinger du behøver er individuelt, men erfaringsmessig ser vi at 6-8 behandlinger kan være nødvendig. Dette avhenger av om problemet du kommer med er akutt, eller om kroppen din har slitt med problemet over tid.

Nevrorefleksologi er en medikamentfri behandlingsmåte. Nevrorefleksologen benytter hendene og punktstaver som redskap i behandlingen.

Sted
Kontaktinfo
 • Bedrift
  Nevrorefleksolog Veronica Renaa
 • Telefon
  924 65 008
 • Epost
  veronre@online.no
 • Besøksadresse
  Øvre Eikervei 14
 • Postnummer
  3048
 • Sted
  DRAMMEN
Send en melding/forespørsel til behandleren

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHETLIG HELSE
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.