Hvordan få konsultasjon

Telefonkonsultasjon, Videokonsultasjon

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling, Kurs / foredrag

Har erfaring med

TRANSFORMASJON
Du kommer hit med en smerte, en plage, et gammelt mønster, en overbevisning du ønsker å transformere. Du har som regel lang fartstid innen transformativt og spirituelt arbeide – jeg får ofte dem som sier «ingenting har hjulpet.»

Utdannelse, kurs, erfaring

Jeg er ordinert Course in Miracles Minister og lærer – og veileder og terapeut i kunst-og uttrykksterapi , med privat praksis siden 1988.

Etter artium 1963, utdannet jeg meg ved Statens Håndverks og Kunstindustriskole, grafisk design/reklamelinjen, BA Kunst og design og ved Statens Lærerskole i Forming (høgskolelærer i forming og kunstforståelse). Ble timelærer i drama, dukketeater og improvisasjon ved samme skole 1968-88.

Jobbet som illustratør, og også som scenograf, kostymetegner og dramatiker ved prof. scener og amatørteatre i samme tidsrom.

1992 Utdannet kunst og -uttrykksterapeut ved Norsk Institutt for Kunst og Uttrykksterapi, og ISIS, Zurich. Ble utpekt som veileder for terapeuter for ca 17 år siden.Har arbeidet som terapeut,lærer og healer i mitt firma Ja til sjelen" siden 1988, og de senere årene gått over til å undervise og veilede klienter og studenter i å finne veien til Selvet og leve derfra.

Holdt utallige kurs, foredrag og workshops siden 1968, i temaer som "Drøm og kreativitet", "Bruk av dukker som pedagogisk middel under gudstjeneste", Kreativ skriving", samt ulike selvutviklingskurs hvor man erfarer hvordan den kreative prosessen forbinder oss med vårt høyere Selv.

Startet Ja til sjelen i 1988, og har jobbet som veileder i kunst og uttrykksterapi, healer og spirituell veileder siden da.

2015: Certified Course in Miracles-lærer ).

Andre opplysninger

Ta kontakt på telefon 67133663 ( legg igjen tydelig beskjed på svarer). SMS 47377661

Jeg tar deg inn i en prosess med pust – bevegelse – ofte også historiefortelling og tegning/maling - og jeg får all informasjon til prosessen fra ditt eget Hellige Selv.

Du trenger en journal - minst A4. Hvis du har flere sesjoner vil journalen vise deg den røde tråden, temaet, din sjel ønsker å transformere i dette livet.

Du får et kvarter fri prat på Skype hvor du kan stille spørsmål på forhånd. Deretter skjer avtale hvis begge føler at dette er riktig.

KORONA-tilpasning:
Vi møtes via Skype, det gir mer muligheter med video men har du det ikke / liker du det ikke er det HELT greit. Det er helt iorden at du maler /leker med bevegelse på din side av skjermen - du må ikke være her rent kroppslig 🙂

Min Skype adresse er: danceyourtruth

En sesjon er 1.5 klokketime og koster kr 1500.-
(Vær snill å betale innen 24 timer før du kommer, så jeg kan holde timen til deg).

paypal.me/NinaRahima

er det problemer med adressen , så tar det deg max 5 minutter å opprette en konto.

eller: log in på PayPal ( det tar 5 minutter å registrer deg) og betal til
leelah11@gmail.com

***

Not Available
Today's work schedule is not available
 • Mandag

  Kun etter avtale

 • Tirsdag

  N/A

 • Onsdag

  N/A

 • Torsdag

  N/A

 • Fredag

  N/A

 • Lørdag

  N/A

 • Søndag

  N/A

 • 20. oktober 2021 06:58 lokal tid

Sted

Heggebærstien 9 1349 RYKKINN

Kontaktinfo
 • Bedrift
  Ja til sjelen. Kreativitet, helhet og spirituell utvikling
 • Telefon
  67133663 ( svarer) 47377661 ( sms)
 • Epost
  leelah11@gmail.com
 • Besøksadresse
  Heggebærstien 9
 • Postnummer
  1349
 • Sted
  RYKKINN
Send en melding/forespørsel til behandleren