Hvordan få konsultasjon

Besøk på Klinikk

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling, Parterapi, Familie rådgivning, Kurs / foredrag, Bedriftsavtale

Har erfaring med

Kommunikasjonstrening

Vektreduksjon, røykeslutt, uro / angst, lav selvtillit, topp prestasjoner, eksamensnerver, sceneskrekk, hundeskrekk, sukkersug, spilleavhengighet, søvnproblemer, tannlegeskrekk, styrking av immunforsvaret, narkomani,alkoholisme, fødselshypnose, edderkoppfoboi, vannskrekk, konflikthåndtering, sosial angst, økt kreativitet, selv-hypnose, vanskelige valg, sorg og tap, få mer energi, fantasireiser, rekreasjon, utbrenthet, spenninger, legeskrekk, frykt for å holde taler, overspising, kontroll over sinne, rødming, tålmodighet, "Peak Performance", depresjon, mareritt, seksuelle problemer, neglbiting, treningsiver, slutte å utsette, balanse, ro og fred med deg selv, business coaching, utnytt potensialet.

Utdannelse, kurs, erfaring

Gestalt Psykoterapeut Linda Nordskog har en grunnutdanning som barnevernspedagog. Hun er videre utdannet psykoterapeut, både som coach, hypnoterapeut og gestaltterapeut. Videre har Linda videreutdanning i kommunikasjon og organisasjonsutvikling. I 2011-2013 fullførte hun høgskolestudiet; Vold og traumatisk stress;. Hun har gått til sammen seks år på Norsk Gestaltinstitutt, hvor av ett år på den to-årige etterutdanningen og hun starter på det andre året denne høsten 2015. Linda holder jevnlig kurset "Kommunikasjonstrening", "Røykesluttkurset" og "Mental trening", samt at hun er en av to terapeuter på vår "ongoing" selvutviklingsgruppe, Linda holder også foredraget "Tap kan gi vekst".

Ragnhild Sørvik Anderssen er tidligere utdannet bedriftsøkonom og er utdannet gestaltcoach på Norsk Gestaltinstitutt ((NGI)høgskole). Hun går nå videre på gestaltterapeutstudiet på NGI.

Som gestaltcoach er hun opptatt av å bistå deg med å finne egne svar på et tema eller et problem. Ragnhild får veiledning på sitt arbeid fra Norsk Gestaltinstitutt (høyskole).Ved siden av studiene arbeider Ragnhild deltid innen kommunikasjon, endring og motivering. Hun tilbyr også kurs i stressmestring.

Petter Moss er utdannet Gestaltterapeut MNGF og har deltatt på en rekke selvutviklingskurs, samt kurs i kommunikasjon/ samhandling. Petter har 26 års erfaring med arbeid innen forskjellige typer avhengighet, vold, overgrepsproblematikk, spiseforstyrrelser, angst, depresjon, traumer, etc. Han har lang erfaring med gruppeterapi (mannsgrupper og blandingsgrupper), parterapi og individualterapi. Petter er spesielt opptatt av at klienter skal bli bedre kjent med seg selv, få klienten til å forstå hvorfor klienten gjør og handler som han/hun gjør. Da kan endring skje. Petter tilbyr gruppeterapi, parterapi, individualterapi. Han har og mange års erfaring som miljøterapeut på institusjon, som medlever (bor sammen med klientene) og tilbyr veiledning i miljøterapi til institusjoner, miljøterapeuter og andre som ønsker dette.

Carin Brandsrud er tidligere utdannet trafikklærer, og har siden tatt videreutdanning og jobbet som daglig og faglig leder. Hun har lang erfaring innen opplæring og veiledning. Hun har styreverv i ideelle organisasjoner / stiftelser. Carin er utdannet Gestaltterapeut MNGF og har lang erfaring med arbeid innen rus og avhengighet, herunder spiseforstyrrelser, vold, traumer og overgrepsproblematikk. Carin har generelt god relasjonskompetanse. Hun tar imot klienter til individualterapi og gruppeterapi.

Edyta Szalek: Kunst og uttrykksterapeut (u.utd.), ICDP veileder, sosiolog, motivator og coach Edyta Szalek: Hun er utdannet sosiolog, Kunst og uttrykksterapeut under utdanning, ICDP veileder (International Child Development Program), Motivator og coach. Hun er også kunstner og forfatter, og har gitt ut flere bøker og laget mange gode bilder m.m. Edyta har flere års erfaring med voksne og barn i krise, og med mennesker utsatt for vold.Mail: edyta@mentora.no.

Medlemskap

NGF - Norsk Gestaltterapeut Forening
Norsk Forbund for Klinisk Hypnose
Registrert Behandler i Brønnøysundregistrene, Reg.Gestaltterapeut MNGF
Registrert Behandler i Brønnøysundregistrene, Reg.Hypnoterapeut

Andre opplysninger

Mentora er et privat supplement til helsevesenet og tilbyr psykoterapeutisk samtaleterapi og coaching. Vi bidrar til vekst og selvutvikling gjennom individuelt endringsarbeid, parterapi, gruppeterapi og ulike skreddersydde kurs innen blant annet kommunikasjon, motivasjon og stressmestring.

Velkommen til www.mentora.no tlf. 55705060

Sted
Kontaktinfo
 • Bedrift
  MENTORA - SåBra AS
 • Telefon
  404 04 707
 • Epost
  post@mentora.no
 • Besøksadresse
  Strandkaien 6
 • Postnummer
  5007
 • Sted
  BERGEN
Send en melding/forespørsel til behandleren

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.