Hvordan få konsultasjon

Besøk på Klinikk, Telefonkonsultasjon, Hjemmebesøk

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling

Har erfaring med

Smertelindring og behandling av indre uro.

Symptomer, plager, problemer
Utdannelse, kurs, erfaring

Norsk Spiritualistisk Healerforbund, godkjent healer.
The Foundation for Shamanic studies.

Utdannet sykepleier.

Medlemskap

NSH - Norsk spiritualistisk Healerforbund

Andre opplysninger

Vi er to sykepleiere, Carina Danielsen og Espen Bjørnstad som ønsker å utvide vår praktisering av healing. Vi har derfor bestemt oss for å tilby behandlinger på Stabekk to dager i uken, ellers hjemmebesøk etter avtale. Vi har også mulighet til å stille opp på institusjoner om ønskelig.

Vi tilbyr holistisk healing. Det betyr at vi jobber med spirituell healing, samtidig som vi har fokus på hele mennesket. I tillegg til selve healingen har vi samtale i for- og etterkant. Hensikten med samtalen er å skape et bilde for klienten om hva som kan være årsaken til problemstillingen. Når man er mer bevisst på hva som er årsaken, kan det også være enklere å forstå koblingen til eventuelle fysiske symptomer.

I hovedsak jobber vi sammen rundt klienten. Det betyr at vi begge utfører healingen. Vi opplever at energiene blir kraftigere når vi jobber sammen, og klienten har ofte større effekt av healingen. Hvis det allikevel er ønskelig med time med bare én av oss, er dette selvfølgelig mulig.
Vi utfører også fjernhealing. En fjernhealing fungerer på samme måte som på kontoret, bare at det gjennomføres over telefon/Skype.

En behandling hos oss varer i ca.1 time. Det settes av ca.15 min til samtale før og etter healingen, pluss selve healingen på ca.30 min. Healingen kan utføres sittende i stol eller på behandlingsbenk, avhengig av hva du selv ønsker.

Vi jobber mot donasjon ut året.

Sted

1369 Stabekk, Norge

Kontaktinfo
 • Telefon
  909 43 256
 • Epost
  danbjo777@outlook.com
 • Besøksadresse
  Stabekk
 • Postnummer
  1369
 • Sted
  STABEKK
Send en melding/forespørsel til behandleren

  Sosiale media