Hvordan få konsultasjon

Besøk på Klinikk, Hastetime

Arbeider på følgende måte

Individuell behandling, Bedriftsavtale

Har erfaring med

Muskel- og skjelettplager
Bekkenproblemer
Hodepine
Allergi
Bihuleproblematikk
Fordøyelsesproblemer
Hormonelle plager
Ryggsmerter
Graviditetsplager
Betennelser
Luftveisplager
Stress
Inkontinens
Nedsatt immunforsvar
Stiv nakke og skuldre
Idrettsskader
Eksem
Ansiktsspenninger
Mage/tarmplager
Søvnproblemer
Sirkulasjonsproblemer

Utdannelse, kurs, erfaring

Utdannet i nevrorefleksologi ved Medika Nova

Andre opplysninger

“Når du kommer til Punkter klinikken så er det meg du vil møte på, Ayse Ergul. Min reise innenfor nevrorefleksologi startet med at jeg selv var pasienten. Jeg har alltid vært glad i alternativ behandling og har prøvd mye forskjellig. For meg falt alle puslebrikkene på plass når det gjaldt min egen helse etter behandlingene jeg selv fikk. Noe som førte til at jeg ble overbevist over denne behandlingsformen. Dermed bestemte jeg meg, der hvor jeg lå på benken, at denne følelsen ønsket jeg også å kunne gi til andre med ulike helseplager. Punkter er en av mine drømmer som har gått i oppfyllelse, og takknemligheten er stor.”

Nevrorefleksologi er en medikamentfri, manuell og moderne behandlingsform utviklet i Norge. Med fokus på helseutfordringene vi opplever i dag, bruker nevrorefleksologen huden som et verktøy for å påvirke nervesystemet med en helhetlig tilnærming til kroppen.

Selv om menneskekroppen ikke har forandret seg vesentlig på flere tusen år, har det likevel foregått store endringer i samfunnet. Den moderne verden stiller oss overfor særegne utfordringer som overstimulering, søvnmangel og stress.
Samtidig har vi kroppslige utfordringer som idrettsskader, muskelsykdommer og dårlig blodsirkulasjon som alltid har vært til stede.

Via nervesystemet arbeider vi med punkter i huden som påvirker kroppens biologi og funksjoner. Varierte teknikker brukes systematisk på hele kroppen for å påvirke blant annet skjelett og bindevev, muskulatur, organer, hormoner, blod- og lymfesirkulasjon og nerver. Nevrorefleksologen jobber med alle disse problemområdene, og kan med dette verktøyet hjelpe deg med dine helseplager.

Kroppen er et økosystem med et klima som må ivaretas for at den skal fungere godt. Vårt fokus er årsak til pasientenes plager.

Org.nr: 924 353 309

Sted
Kontaktinfo
 • Bedrift
  Punkter Nevrorefleksologi
 • Telefon
  473 94 748
 • Epost
  post@punkter.no
 • Besøksadresse
  Nittedalsgata 21
 • Postnummer
  2000
 • Sted
  Lillestrøm
Send en melding/forespørsel til behandleren

  Meld deg på nyhetsbrev!

  HELHETLIG HELSE
  Siste nytt – Få gode tilbud

  Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.