Her finner du din behandler, terapeut, veileder, trener for dine behov.

Søk etter kvalifisert behandler!

 

Om behandler.no


Finn kvalifisert behandler på behandler.no
HELHETLIG HELSE / VELVÆRE / LIVSKVALITET

Kroppsterapi - Kostholdsveiledning - Psykoterapi - Coaching - Alternativ behandling - Naturmedisin - Hudpleie - Hårpleie - Trening - Sykepleie - Legetjenester - Tannhelse - Helsereiser

Behandler.no er nettstedet hvor man finner behandler, terapeut, instruktør, pleier eller veileder. Alle som søker hjelp med utfordringer, problemer, plager, sykdom eller andre tjenester innen velvære og omsorg, kan lett orientere seg og finne kvalifisert utøver, som passer best i situasjonen, i et helhetlig perspektiv.

Her finner man dyktige behandlere, som har erfaring med å hjelpe folk til bedre helse, ny livskvalitet eller tilbake i arbeid. Hver utøver har sin egen informasjonsside med foto, opplysninger om sin bakgrunn, hvilke behandlingsmetoder som tilbys og annen relevant informasjon. Man kan søke på sted, navn, problem/plage mv.
Et oversiktelig søkeresultat gjør det enkelt å orientere seg.


Tjenesten behandler.no er mye brukt både av enkeltpersoner som søker hjelp for sine plager og problemer, andre behandlere som vil foreslå kollegaer, annen helsetjeneste, resepsjoner og journalister innen media mv.


Samtidig tilbyr vi det mest aktuelle stedet for utøvere å markedsføre seg. En rimelig og god løsning der man kan markedsføre sin bedrift og bli funnet av dem som søker hjelp og veiledning. Markedsføring er kostbart og tidkrevende, men med synlighet på behandler.no kan utøvere konsentrere seg om det de er best på.

Det er enkelt å opprette en oppføring og enkelt å gjøre oppdateringer. Det er kun aktører som selv aktivt bestiller sin oppføring som er å finne på oversikten. Det betyr at informasjon oppdateres jevnlig og er aktuell.

Ressurssted
Nettstedet behandler.no inneholder også:
*Nyheter/artikler
*Beskrivelse av behandlingsmetoder
*Lover, regler og nyttig informasjon

*Oversikt med utdanningsmuligheter og skoler, A-Å
*Egen oversikt for fagpersoner som søker ledig arbeidsrom eller kurslokale

 

Hvem står bak

Unni Nordbrenden, redaktør og medstifter. Utdannet innen administrasjon og kreative fag. Interessefelt: Helhetlig helse, selvutvikling og helsepolitikk.
Unni Nordbrenden
Bertil Berg-Olsen, markedsansvarlig og medstifter. Utdannet innen naturmedisin, erfaring fra helsevesenet. Interessefelt: Helhetlig helse, IT.
Bertil Berg-Olsen

Vår historie
Vi som står bak behandler.no er brennende opptatt av helsespørsmål og hva som skal til for å ha en god livskvalitet. Vi vil gjøre det enkelt å finne god hjelp, og samtidig gi utøvere det mest aktuelle stedet å markedsføre seg. Det er Unni Nordbrenden og Bertil Berg-Olsen, med bakgrunn som skribent/administrasjon og behandler/IT, som grunnla tjenesten i 1997.

Da kom ideen om et sted å henvende seg for å finne fram til kvalifisert behandler. Vi var allerede godt kjent i bransjen og fikk stadig henvendelser fra en rekke personer som lurte på hvordan man kunne finne fram til en seriøs utøver. Det førte til at vi begynte å samle informasjon, for å kunne gi tilfredstillende veiledning.

Det ble først utviklet en telefontjeneste med tilhørende søkeregister, som ble mye benyttet. Tjenesten på nett ble først lansert som Finnbehandler.no i 2003 med tilpasset søkemotor, og deretter som behandler.no i 2005.

Vi har utviklet en modell, basert på et behov for å finne informasjon om den enkelte aktør. Målet med behandleroversikten behandler.no er først og fremst å legge til rette for at de som søker hjelp, enkelt skal finne fram og gjøre et godt og riktig valg av behandler. Informasjon om den enkelte utøver er tilgjengelig med egen profilside, der det blant annet kommer fram hvilken bakgrunn og erfaring behandleren har.

Behandler.no skal også være det mest aktuelle stedet å markedsføre seg, med løsninger som gjøre det enkelt å registrere seg og enkelt for den enkelte aktør å oppdatere sin egen oppføring.

Samtidig leverer vi redaksjonelt innhold, med nyheter, forskning mv. Dette gjør Behandler.no til et levende og aktuelt nettsted, for alle som er opptatt av helhetlig helse og livskvalitet.

I 2018 arbeider vi med en "make-over" av hele behandler.no. Det innebærer blant annet oppdaterte tekster og teknologi og vi jobber med å få på plass en god løsning for online-booking.

 

Takk til deg som bruker Behandler.no for å finne behandler  - og takk til deg som bruker Behandler.no for å bli funnet!