Om behandler.no

Finn kvalifisert behandler på behandler.no
HELHETLIG HELSE / VELVÆRE / LIVSKVALITET

Kroppsterapi – Kostholdsveiledning – Psykoterapi – Coaching – Alternativ behandling – Naturmedisin – Hudpleie – Hårpleie – Trening – Sykepleie – Legetjenester – Tannhelse – Helsereiser

Behandler.no er nettstedet hvor man finner behandler, terapeut, instruktør, pleier eller veileder. Alle som søker hjelp med utfordringer, problemer, plager, sykdom eller andre tjenester innen velvære og omsorg, kan lett orientere seg og finne kvalifisert utøver, som passer best i situasjonen, i et helhetlig perspektiv.

Her finner man dyktige behandlere, som har erfaring med å hjelpe folk til bedre helse, ny livskvalitet eller tilbake i arbeid. Hver utøver har sin egen informasjonsside med foto, opplysninger om sin bakgrunn, hvilke behandlingsmetoder som tilbys og annen relevant informasjon. Man kan søke på sted, navn, problem/plage mv.
Et oversiktelig søkeresultat gjør det enkelt å orientere seg.

Tjenesten behandler.no er mye brukt både av enkeltpersoner som søker hjelp for sine plager og problemer, andre behandlere som vil foreslå kollegaer, annen helsetjeneste, resepsjoner og journalister innen media mv.

Samtidig tilbyr vi det mest aktuelle stedet for utøvere å markedsføre seg. En rimelig og god løsning der man kan markedsføre sin bedrift og bli funnet av dem som søker hjelp og veiledning. Markedsføring er kostbart og tidkrevende, men med synlighet på behandler.no kan utøvere konsentrere seg om det de er best på.

Det er enkelt å opprette en oppføring og enkelt å gjøre oppdateringer. Det er kun aktører som selv aktivt bestiller sin oppføring som er å finne på oversikten. Det betyr at informasjon oppdateres jevnlig og er aktuell.

Ressurssted
Nettstedet behandler.no inneholder også:
*Nyheter/artikler
*Beskrivelse av behandlingsmetoder
*Lover, regler og nyttig informasjon
*Oversikt med utdanningsmuligheter og skoler, A-Å
*Egen oversikt for fagpersoner som søker ledig arbeidsrom eller kurslokale