Her finner du din behandler, terapeut, veileder, trener for dine behov.

Søk etter kvalifisert behandler!

 

 

Kopiering og Copyright


Behandler.no har copyright på innhold og informasjonen på nettstedet/nettsidene.
Du kan ta ett stk kopi/utskrift til eget ikke-kommersielle bruk. For benyttelse av informasjon i tekster og andre skriftlige medier (aviser, blader/magasiner), gjelder alminnelig rutine, dvs. man kan gjengi to-tre setninger med referanse til Alternativ.no, evt. forfatter og lenke til nettsiden innholdet er hentet fra. Vedvarende bruk er ikke tillatt til bokverk, internett eller andre elektroniske media uten etter avtale.

Materialet på nettsidene er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med Behandler.no (utgiver) er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Utnyttelse i strid med lov eller avtale vil bli påtalt og kan medføre erstatningsansvar.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og videreformidling av innhold på Behandler.no er ulovlig. Overtredelse av dette vil bli påtalt.